Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a gyakorin sikerült valakinek szimpatikus, normális
férfit "találnia"?
Figyelt kérdés
20 éves csaj vagyok, kissé visszahúzódó, így nem tudom, hogy szoktak mások ismerkedni itt a gyakorin? Mi a tapasztalat?
Még csak átlagos kinézetű férfit se láttam itt, igaz régebben beszéltem velük. Aki legalább átlagos, annak a való életben is sikere van és nem kell ide jönnie
jún. 24. 19:33
2/19 anonim válasza:
Isten hozott.Ez az oldal Magyarország leglúzerebb,leghülyébb,legbalf@$zabb,legvállalhatatlanabb férfiainak gyűjtőhelye.
jún. 24. 19:34
3/19 anonim válasza:
Hozzáteszem hogy ugyanez a helyzet a női felhozatallal! Csak a félreértések elkerülése végett...
jún. 24. 19:43
4/19 anonim válasza:
Ha valami érdekeset írsz akkor gyűlnek a privátok, kezdődnek a beszélgetések. A legtöbben azért vannak itt, hogy beszélgessenek.
Főleg az introvertáltak, akiket a nagy társaság, meg a zsizsgés lefáraszt lelkileg.
Van sok vadász is, de ha neked nem jön be az a típus, akkor egyszerűen csak ignorálod.
Viszont fizikai ismerkedésre nem igazán jó az oldal.
Még ha valaki szimpi is, tuti, hogy messze lakik.
jún. 24. 19:44
5/19 anonim válasza:
Itt halálbiztos hogy kapsz privátokat. Rengeteg a férfi, akik irkálnak boldog-boldogtalannak
De még a nők is szoktak privátozni, azok szoktak csak továbbfejlődni mert ha a férfi ír annak értelme általában nincs, ignorálják
jún. 24. 19:49
6/19 anonim válasza:
Itt? Kizárt. Jobb esetben troll vagy fétises perverz, rossz esetben nőgyűlölő incel.
jún. 24. 19:59
7/19 anonim válasza:
Én találtam itt. Igaz, sokkal beszélgettem és a többséggel volt valami gáz. Az első az gyerek szinten volt, gyakorlatilag negyven évesen a szülei nevelték. Főztek rá, mostak rá, egy dacos tizenkét éves szintjén állt agyilag. A második az egy húszas éveiben járó fiú volt, nem dolgozott, anyukája tartotta el. Végzettsége nulla, munkatapasztalata nulla, de ő nem megy el akárhová, mert az ő felmenői nem akárkik voltak a városban...a harmadik egy nagyon magányos negyvenes volt, bárki megfelelő volt neki, mert vágyott a figyelemre és törődésre. Agyilag rendben volt, de fizikailag nagyon nem. Legalábbis számomra. Aztan volt egy házas pali, aki csak kefélni szeretne bárkivel. Leginkább azt tapasztaltam, hogy alacsony önértékelésű, tapasztalatlan, kishitű férfiak vannak itt, akik nem mernek élőben ismerkedni. Még aki nagyszájú is, arról is mélyebb beszélgetésnél kiderült, hogy nagyon sérült valami által lelkileg. Szóval, ha van elég türelmed, hajrá!
jún. 24. 20:19
8/19 anonim válasza:
#4 Bizonyára nőkre vonatkozik amit írtál, mert én férfiként már tettem ki nem egy kérdést és bemutatkozást (amire rengeteg dicséret érkezett) és egyetlen egyszer sem írt senki privátot ebből kifolyólag. Kommentben jelezték, hogy szimpatikusnak tartanak és hogy írjak rájuk. Jó beszélgetések lettek belőle, de önszántukból még egy nő sem írt privátot (4 éve vagyok tag). Férfi viszont igen, pedig heteró vagyok.
jún. 24. 20:21
9/19 anonim válasza:
Kerüljétek, ez az a troll, aki mindenkinek a szájába akar fosni. Remélem, az övébe fognak.
jún. 24. 20:31
10/19 anonim válasza:
Privátok akkor érkeznek nőktől is 4# ha megvéded őket, vagy érdekes dolgot írsz a témában
Ezért van ennyi femináci férfi is az oldalon mert ők tudják mivel lehet felkelteni az érdeklődést a csajoknál itt.
Volt hogy kiírtam vicces választ és írt privátot, ismerkedtünk is.
De nagyon ritka amúgy. Mégis sokkal eredményesebb várni a női privátokra mint férfiként írkálni, mert abban nem lesz köszönet, ezt tapasztaltam. Valamiért ha te írsz férfiként a nőre akkor esélytelen az érdeklődés vagy a válasz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!