Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 87 kg vagyok 68-75 helyett akkor marad a bánat hoki életem végéig?
30. "Szép testű" -><- "fejedben lesz a gond"
Nem érzed a cinizmust a szavaidban? Legyél te is szép testű. Nem ezt akartad inkább mondani?
Az en pasimnak szep izmos teste van 80kg-san is mert tesz erte nem is keveset.
A kerdezonek fejben vannak gondok.
Ugyhogy pont azt irtam amit gondolok is.
De neked túlsúlyosként miért kell átlag nő?????
Keress a saját kategóriádban, vagy fogyj le.
Jelenleg 95kg vagyok. Ugyan úgy szeretnek a lányok mint amikor 80kg voltam. Ezzel a magasággal (181cm) voltam már 72kg is, de az már nem tetszett nekik.
Lány függő kinek mi tetszik. Tapasztalatom szerint a vékony, formás, inas lányoknak a vékonyabb, szálkás fiúk tetszenek. Vannak olyan lányok akiknek nem csak a fejét és vállát lehet fogni, hanem mást is, átlagos alkatúak. Nekik pont jó vagyok.
180 cm hez a 87 kg nem olyan gáz, ránézésre nem is kövér szerintem. Sőt ha kis izmod is van akkor főleg. Nézz meg pár testépitő hány kg. Szóval igy nehéz megmondani, csinálj egy testzsir százalék mérést az alapján fogjuk megkapni a pontosabb képet
Amúgy, ha valaki piciket teltebb akkor már nem lehet átlag vékonyabb lánynál esélye? Sok vékonyabb lany alapbol olyan nem tesz semmit érte, tehát nem modell alkat hanem szimplán vékony.
Csak ugye kb minden fiu vékonyabb lányt keres.
Viszont ezen vékony lányok többsége a 7/10 vagy feletti fiukból válogat.
Ezért van az hogy egy 8-9/10 es fiu tud 2- hetente más csajt találni, mig egy 3/10 es fiúnak 1 évbe 1 talán összejön nehezen de lehet 3 évente 1.
De ezt is meglehet érteni, ha valakinek külsőre nem jön be a másik akkor hiába nézzük azt, hogy aranyos kedves, de a pl együttlétek alatt nem annyira lesz olyan jó nekik vagy mindig titkon egy jobbra fog vágyni és igy könnyen szakitás lesz.
Persze mindenre van kivétel.
Én úgy hiszem az instagram vagy tiktokon a sok "celeb csaj" tele retusálva elferditette a normál lányokról alkotott képet és sokan azt hiszik az a normál, átlag.
Nehéz. Én javaslatom a követkető: kezdj egy edzeni , gyúrni lejárni terembe vagy otthonra beszerezni cuccokat és izmosodj, ez idővel növeli az önbizalmad és emelett ha jól csinálod akkor lesz egy kicsit szebb fizikumod ha most zsiros vagy akkor is lehet, ha ezt a zsir szintet tartod de alá izmot szedsz fel az is javitani fogja a kiállásod. De ha megy jól minden gyakorlat utánna rá térhetsz olyan diétákra amivel a testzsirszázalékod lejjebb viheted és helyére izmot pakolsz. Nem kell kox, 1-2 évig komolyan vett edzéssel már látszódni fog rajtad és azonnal más ember leszel, akkor +2 -t ugrasz a x/10 pontozásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!