Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 87 kg vagyok 68-75 helyett akkor marad a bánat hoki életem végéig?
Figyelt kérdés
Miért kell 70 kgnak lenni egy átlag normál nő figyelméért is?jún. 24. 14:23
11/43 anonim válasza:
Én 93 vagyok 170 centihez. Ja csak nem zsíros vagyok hanem izmos, gyenge 25 éve sportolok, érdekes se a magasságom se a súlyom nem okoz problémát csajozásban, szerintem nyaktól felfelé keresd a hibát, belül.
12/43 anonim válasza:
#8 87kg/180cm már túlsúlyos BMI. 79-el pedig az ajánlott tetején vagy.
13/43 anonim válasza:
12.
Ez onnantól tud ironikus lenni, amíg meg nem látod az ezt "tudományosan" összeállító dokikat
3 maga is dagadt, a negyediken meg látszik a napi 2 doboz cigi. Vicces az is, amikor tornaórai követelményeket valami olyan "sportminiszter" alkotja, aki 3 lépés után infarktust kap, drogozik, iszik, cigizik stb.
14/43 A kérdező kommentje:
Ne röhögtessetek már! Aki időnként súlyzózik az rögtön 80 kg felett lesz. Komolyan megbolundult a világ! Férfiak 60-75 kgal? Amíg csak a 15 éves Krisztike várta el a 17 éves Balázskától addig fent se akadtunk ezen! De ma már a 35 éves Marika is azt várja a 40 éves Feritől hogy 68 kg legyen! :D
jún. 24. 14:44
15/43 anonim válasza:
87 kg-van lehetsz egy magas, kigyúrt félisten is, ne bomolj már...
16/43 anonim válasza:
Én 95 kg vagyok 182 cm mellé mégsem hájas.Ha nem tetszel magadnak sportolj valamit.
17/43 anonim válasza:
Jesszus..... kellene a fenének egy szál bél pasi. Nekem ez a stílus sosem jött be még középsuliba sem. A mostani párom is 80kg feletti de magasságához képest nem kövér. Ő is 180cm körüli. Kezeltessétek magatokat komolyan.
18/43 anonim válasza:
80 kg az nem kövér 180cm felett! 70 kilóval elfuj a szél ilyen magasság mellett, bármit is mond a bmi
19/43 anonim válasza:
184-hez a legkevesebb ameddig le tudtam menni az 72-73 volt. Sovány voltam, nem néztem ki jól. 76 kilósan már alakult, 78-80 kilósan tökéletes volt.
De sajnos nem tudtam tartani ezért felmentem 84-ig.
Belőttem a 85-öt mint maximumot, folymaatosan hájasnak érzem magam mert 80 felett már kövér az ember de 84 vagyok ennek ellenére lassan 5 éve 10 éve már és nem tudok lejjebb menni, egyszer zabálok és máris 85.
184F incel
20/43 anonim válasza:
19. Azigen 184 éves vagy? Hogy bírod? Feláll még? Milyen volt a világháború, emlékszel rá? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!