Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy igazán jó pasit szomorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy igazán jó pasit szomorúnak és magányosnak látsz, az eltántorít vagy felerősíti a vonzalmad?

Figyelt kérdés

Képzeld bele magad ebbe a helyzetbe. Ismersz egy ideje félig-meddig egy húszas évek második felében lévő férfit, olyan közelről nem, de vannak közös ismerőseitek és ők is jó véleménnyel vannak róla. Nő barátaidnak is tetszik, meg neked is. Egyébként nem az a tipikus jópasi alkat, nem izmos és nem is magas, de mégis van benne valami, ami miatt nagyon vonzó, és nemcsak az, hogy jóképű és nagyon szép szemei vannak. Intelligens és érzelmi intelligenciája is van. Céltudatos, szépen építi egymaga az egzisztenciáját, karrierje kezd kibontakozóban lenni.

Megvannak a feltételek ahhoz, hogy szép kiegyensúlyozott élete legyen, olyan dolgok birtokában van aminek a pasik többsége örülne, de azt látod, hogy szomorú és magányos. Szerelmi csalódásokban részesült - újabban nem kapcsolat ment tönkre, hanem el sem kezdődött valakivel, akivel szeretett volna, és ez a baja. De már előtte sem volt boldog. Könnyen túl lehetne tenni magát az ilyenen, hiszen léteznek más nők is akiket nem lenne nehéz megfognia, de ő nem tűnik olyan típusnak. És már régóta egyedülálló. Lehet nem is az a konkrét nő okozta neki a szomorúságot, hanem csak az, hogy nem talál senki megfelelőt.

Te amikor megtudod egy ilyen jó pasiról hogy ő boldogtalan és magányos, benned ez mit váltana ki?

2022. ápr. 7. 13:24
A kérdező szavazást indított:
Elviszi a kedvem tőle
Nem befolyásol
Felerősíti az érdeklődésem iránta
13 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalat, hogy amikor boldog vagyok (általában kapcsolatban), rögtön felfigyelnek rám a nők. Depressziós időszakban kerülnek.
2022. ápr. 7. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Férfiként nem lehetnek problémáid. A társadaalom szemében csak a nők és a gyerekek értekesek alanyi jogon. A férfi annyit ér, amennyit elér. Ha gondokkal küszködik, akkor oldja meg egyedül, vagy fogadja el, hogy ezt érdemli. Az empátia csak a nőknek és a gyerekeknek járó kiváltság.
2022. ápr. 7. 13:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nőket kérdeztem, de azért köszi a hozzájárulásod.
2022. ápr. 7. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer összejöttem egy ilyen sráccal. Intelligens, jó humorú és viszonylag jóképű volt, de minden megnyilvánulását átjárta valami megmagyarázhatatlan szomorúság, ami furcsa módon vonzott.

Sajos a depresszióra való hajlam és a szorongás, ami a kapcsolat elején különlegessé/titokzatossá tette, a végére egészen ellehetetleníette a kommunikációt, és szakítást eredményezett.

A legjobbakat kívánom a szóban forgó exemnek, és az összes boldogtalan, magányos férfinak, de azt hiszem, nem én vagyok a megfelelő gyógyír a problémájukra.

2022. ápr. 7. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Szóval amikor olyan mint egy kivert kutya? Uh nem, az életkedvem is elmegy az ilyenektől.,
2022. ápr. 7. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:
A férfi keressen barátokat, erre van szüksége. Nem kell magányos westernhősnek lennie. Az egy önsorsrontó elvárás, egy nő sem kérte, ilyen csak a filmekben van, de az életben nem működik. Sokkal normálisabbak, sikeresebbek azok a férfiak, akik nem egyedül küzdve várják, hogy megmentse önmaguktól őket egy gondolatolvasó nő.
2022. ápr. 8. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!