Mit tegyek, ha végtelenül szomorúnak és magányosnak érzem magam?
Magányos vagyok, és sokszor szomorú. Többnyire elvagyok, megbirkózom a dolgokkal, csak sokszor sokminden összejön.
Elkezdtem fogyókúrázni és próbálok mozogni, de pl. ma este is szerettem volna kicsit tornázni, de megint megfájdult a derekam, járni se nagyon bírok (gerincprobléma) és az ilyen és ehhez hasonló helyzetek sokszor kiborítanak, úgy érzem, bármit teszek, sose lesz már vége a szenvedésnek.
Mit tehetnék ilyenkor?
Próbálom megállni, hogy ne egyek, korábban ha szopmorú voltam ettem, és most próbálok lefogyni.
Ne este tornász mert akkor már álltalában fáradt vagy,reggel tornász.
Heti szinten a gerincedet is tornásztasd meg.
Szia!
Kezd el új dolgokat csinálni, (menj el, próbálj ki valami új sportot) ha annyi idős vagy, menj el szakkörökre, van rengeteg klub; - több érdeklődési körben is - iratkozz be egy ilyenre, járj el könyvtárba:D
Rengeteg dolog van! Remélem találsz valami kedvedre valót^^
Gondolj arra h lehetne rosszabb.Pl kitörhet egy ukrán orosz háború és leigáznak minket is, vagy bedobnak fentről egy halálosabb vírust mint a covid, hajléktalan vagy, baleset érhet és nyomorék vagy.....van otthonod, melegben vagy, van mit enni?
ne rinyálj, nincs mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!