Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 87 kg vagyok 68-75 helyett akkor marad a bánat hoki életem végéig?
Haha! Ezt beszoptad kérdező!
Ha tényleg fogyni akarsz, akkor szokj rá valamilyen keményebb nyugtatóra, amit a doki éppen ajánl, akkor nem leszel éhes (vagy legalábbis lefogod szarni) és fogyni fogsz. Más módon a dolog nem lehetséges, mert aki egyszer elhízott, annál lelki okok vannak, amelyek sosem múlnak el.
"20 évvel ezelőtt az összes 80-90 kgos férfinek volt felesége."
20 évvel ezelőtt már elmúlt és nem, nem mindenkinek volt felesége. Mit beszélsz össze-vissza?
Fogyjál le vagy kezdj ki hájas disznó nőkkel!
Amúgy a nyugtatóktól pont, hogy éhes lesz. Én rendszeresen szedek xanaxot, frontint, és konkrétan falás roham jön rám.
De amúgy kérdező valahol nagyon el vagy tévedve 87 kiló, mondjuk egy 178-180-as magassághoz az igazából teljesen átlagos vékony alkat.
Én 180 magas vagyok és 79 kiló, és úgy nézek ki mint egy gebe, olyan vékonynak érzem magam mint egy intimbetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!