Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg red flag? Ejtenétek emiatt egy lányt (vagy akár srácot), vagy ez ócska kifogás?
Előre szólok, nem ítélkezőket meg önkéntes erkölcscsőszöket várok, az ő véleményük hidegen hagy, maradjunk meg a kérdés keretein belül.
Fiatal házas vagyok, a férjem szabadidejének 95%-át Playstationözve tölti. Kiábrándultam belőle kissé meg a házasságunkból, sajnos elkezdtem kikacsintgatni, bár tudatosan nem kerestem partnert.
Megismerkedtem egy sráccal, aki érdeklődést mutatott irántam...egy darabig. Elmondtam neki, hogy abban az időben, amíg a párom játszik, én a telefonomon lógok vagy tv-t nézek, ha épp nem házimunkázom.
Ez után elég hamar kiábrándult látszólag. Először megpróbált rábeszélni valami szabadidős tevékenységre, felsorolt kb. 50-féle hobbit, amit szerinte csinálhatnék.
Nem értem, hogy ez miért fáj valakinek, hogy így töltöm a szabadidőm? Kezdjük ott, hogy nem is én vagyok az oka annak, hogy ilyen módon töltöm el a szabadidőm, hanem a párom, aki teljesen elhanyagol. Ha lenne férfi, aki foglalkozik velem, nyilván rá szánnám ennek az időnek a döntő részét.
Na mindegy, szóval elvileg emiatt lerázott. Nem is hallottam még ilyet, hogy a hobbi hiánya zavarna valaki. El kellene járnom néptáncra vagy teniszezni, amik engem teljesen hidegen hagynak? Tuti, hogy kifogásról van szó.
Játék függő férj....
Amúgy miért nem találsz ki vmi sátras túrát stb hétvégére.
Tudod mozgasd meg a fantáziáját hogy mi mindent lehetne csinálni a kocsi hátsó ülésén este a vadonban .....
Férfiként mondom hogy ez sokkal izgalmasabb mint bármilyen játék.
Remélem még nincs gyerkőc mert akkor azt hogy anyuci pókhállós és bizsereg a barackod a gyerek fogja megszívni......
Szerintem mond meg a férjednek hogy eddig és nem tovább mostantól strandolás, város nézés kisebb túrák lesznek aprogramok. Nem a tespedés.
"Nem is hallottam még ilyet, hogy a hobbi hiánya zavarna valaki. ... Tuti, hogy kifogásról van szó."
Szerencséd volt eddig. Vagy csak olyan férfiakkal beszélgettél/olyanokról hallottál, akiknek mindegy, csak nő legyen és szép. Engem mindig baszogattak emiatt is, majd ejtettek. (Ettől még én sem vagyok hajlandó magamra erőltetni semmit, szabadidőmben olvasgatok, netezgetek.)
Kérdező irj Rám
En majd foglalkozom veled
kifogás- fogadd el!
aki érdeklődött irántad, valószinűleg egy kreativ személyiség és te nem vagy az, vagyis motiválatlannak tartott, és őt ez taszitja.
Nem ítélet, de ha nincs hobbid amit élvezettel csinálsz amiben kiteljesedsz, hanem csak lógsz a levegőben és semmiteszel, akkor te sem vagy más mint a férjed és összeilletek.
Ha egy kreativ tudatos valakivel találkozol akkor neki egy motiválatlan nő vagy, már megbocsáss, aki lehúzná őt, talán igy gondolkozott ő, hogy nem vagy a szintjén.
Bár a horgászos és focis hobbik is olyanok, hogy osztozni és közösen művelni nos, elég ritka.
Találni kellett volna egy közös tevékenységet ebben a házasságban, tehát az ráányokkal vannak gondok, hozzámentél egy gyerekhez és anyaként viselkedsz ebben a házasságban vagy hogy?
20% ps, talán elmegy, de hogy a házasság rovására és tenni tesz valamit, hogy ez másképp legyen, és te is boldog legyél?
amúgy meg hogy gondoltad, hogy mennyire leszel szimpi, hogy még van férjed és úgy ismerkedsz, ki vesz igy komolyan? Talán eljutsz addig, hogy kilépsz felmondasz a férjednek és talán a pasi is otthagy ilyen opció is lehet
Világ életemben nagy "kocka" voltam, de amikor lett csajom, szinte alig maradt időm játszani és őszintén nem is hiányzott annyira. Mondjuk a haverok, a "bandázás" igen.
Szerintem itt elsősorban magadba kellene nézni meg ne is haragduj, de ha egy ilyen viszonylag könnyen megoldható problém lép fel és te egyből elkezdesz "kikacsintgatni", akkor a házasság rohadtul nem neked való.
Amúgy játszhattok ketten is. Exemmel mi is csináltuk, hogy közösen játszottnuk, vagy akár úgy is, hogy egymás társaságában voltunk de mindenki a saját gépén nyomott valamit, közben dumáltunk, megmutattuk egymás "alkotásait" stb.
Szervezzetek közös programokat, ha meg se neked, se neki nincs igénye ilyenre akkor fogadd el hogy ilyenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!