Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 éves korra tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves korra tényleg ennyire szétválnak az emberek kinézetre?

Figyelt kérdés

Vagyis még 30 sem vagyok, hanem 28, de a legtöbb ismerősöm olyan 26-32 közti. Az emberek több, mint fele azt látom nagyon rosszul öregszik. Látható túlsúly, vagy ha az nem akkor is löttyedt edzetlen test, öreg bőr (száraz, ráncos, napégette, lógós, persze nem mindenkinél az összes egyszerre, de ezekből jó pár), férfiaknál kopaszodás, de nőknél is látszik a nem egészséges haj más módokon.

Meg van egy kisebbség, aki jól néz ki ugyanezekben a dolgokban. A bőre, a haja, a teste jól néz ki és lehet mondani, hogy fiatalnak néz ki. Én rájöttem, hogy nem akarok olyan párt, aki ezekben nem hasonlít rám. Nem akarok egy olyan embert, akivel egykorúak vagyunk, de kinéz hozzám képest 10 évvel idősebbnek (részben úgy, hogy én fiatalabbnak nézek ki, ő pedig öregebbnek). Viszont kétségbeejtő, hogy milyen kevés ember van, aki ebbe a rendben kinéző kalapba sorolható. Még 5 éve is arra emlékszem, hogy azért nem vált el ennyire az akkori korombeliek kinézete egymástól. Te mit tapasztalsz?

2024. jún. 22. 12:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%
Én is így látom. Nagyrészt sport kérdése szerintem, a géneket leszámítva.
2024. jún. 22. 12:24
 2/16 anonim ***** válasza:
19%

Igen, a 30 eves kor egy meglehetosen eles valasztovonal, akkor kezdik meg az emberek a masodik Szaturnusz-ciklusukat.

40F incel

2024. jún. 22. 12:29
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Genetika és életmód kérdése. Ami nagyon tud rombolni az a stressz, nem megfelelő étkezés, napvédelem hanyagolása, mozgásszegény életmód és sport hiánya. Na most szerintem az utóbbi pár év eléggé brutális volt ilyen szempontból a magyarokra, én láttam 20 év körüli emberekről is korábbi fotókat illetve mostaniakat is, egyesek ilyen fiatalon is iszonyat lelakottá váltak pár év alatt! Tényleg nagyon kihat az is hogy mit élsz és hogyan. Sokaknak egyszerűen az arcára van írva mostanra.

Egyébként tényleg 25-30 a vízválasztó sokaknál. Ott már elkezd változni a szervezet, lassul az anyagcsere, ami régen alap volt, azért ott már lépéseket kell tenni, vagy egyenesen küzdeni kell hogy formában maradj. Sokan erre nem képesek, még csak szembesülni se akarnak a valósággal hogy mennyire romlik lefelé az állapotuk. Aztán pár év alatt szépen megérkeznek a gödör aljára, elhízás, megcsúnyulás, eligénytelenedés. És sokan már nem is tudnak vagy akarnak onnan visszatérni, inkább élethazugságokba menekülnek hogy ők még mindig szépek, csak ez a fránya világ nem értékeli őket megfelelően.

2024. jún. 22. 12:33
 4/16 A kérdező kommentje:
Tegnap ért egy ilyen élmény, hogy ott ült egymás mellett két 30 éves ismerősöm és az egyik kinézett max. 25-nek, a másik pedig legalább 35-nek. És nem azért, mert az egyiknek baba arca volt, a másiknak meg mondjuk szakálla. Hanem azok miatt, amiket fentebb is írtam. Ez gondolkodtatott el.
2024. jún. 22. 12:35
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Én is 30 vagyok, a családos barátaimnál látom azt, hogy a nagyobb részük teljesen elengedte magát, meghízott, nem sportol, abszolút nem is él már szociális életet. Valamilyen szinten érthető, de vannak mások, akik meg sokkal inkább fittek, szóval nem kellene törvényszerű legyen. A kopaszodás sem jó dolog, de azon nem nagyon lehet változtatni.
2024. jún. 22. 12:43
 6/16 anonim ***** válasza:
31%

#3 teljes mertekben egyetértek.

Amúgy azt figyeltem meg, hogy azok tartják magukat a legfiatalosabban, energikusabban akik már egészen korán szembesültek azzal, hogy igen sokat kell tenni a testi lelki egészségért. Ők már a huszas éveik elején életmódot váltottak, szemben azokkal akik nyertek a genetikai lottón.

2024. jún. 22. 12:51
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hiába vagyok sportos, étkezem rendesen kopaszodok mint az állat, egyre nagyobb a homlokom. Ha érdekelne a nő keresés biztos frusztrált lennék mennyire negatívan tekintetek erre.
2024. jún. 22. 12:58
 8/16 anonim ***** válasza:

"Igen, a 30 eves kor egy meglehetosen eles valasztovonal, akkor kezdik meg az emberek a masodik Szaturnusz-ciklusukat."

Ez miket jelent konkrétan?

2024. jún. 22. 13:15
 9/16 A kérdező kommentje:
Ok, a kopaszodás nem függ az életmódtól (de attól még kinézetre öregít sajnos).
2024. jún. 22. 13:16
 10/16 anonim ***** válasza:
64%
30 fölött már tenni is kéne azért, hogy az ember jól nézzen ki, nem elég, hogy létezik. Ezért kezd szétszakadni a mezőny.
2024. jún. 22. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!