Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ezt még jóvá tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt még jóvá tudom tenni valahogy vagy inkább ne erőltessem?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy baromira béna voltam. Egy sportklubban egy nagyon szép, okos lánynak megtetszettem, mindig ő jött beszélgetni, ő dobott fel nő-férfi kapcsolati témákat, szóval abszolút jól alakultak a dolgok. Csak elbsztm. Olyannyira, hogy Face-en vissza sem jelölt. Írtam neki, hogy eszem ágában sem volt zaklatni, majd elköszöntem. Ennek másfél hete. Nagyon hülyén érzem magam. Érdemes lehet próbálkozni vagy ezt már inkább hagyjam?
jún. 21. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rá.
jún. 21. 22:51
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Zaklattad?
jún. 21. 22:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem. Csak arra írtam neki ezt, hogy nem fogadta el a jelölést.
jún. 21. 22:52
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem. Bejelolted és nem reagált rá és ezután írtad a levelet?

Találkozattok azóta?

jún. 21. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad.
jún. 21. 23:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy bárkinek bejönne ez a "bocshogyélek" energia amit árasztasz.
jún. 21. 23:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Leírnád konkrétan, hogy mi volt?
jún. 22. 00:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen ne parázz.

Vissza is vontam 2 nap múlva.

Utána ő jelölt be engem.

jún. 22. 01:51
 9/11 anonim ***** válasza:
14%

Ne foglalkozz vele.

Velem is történt már ilyen, hogy élőben tök jót dumáltunk, ráadásul kollégák is vagyunk, hát bejelöltem, aztán cseszett visszajelölni, miközben minden más kollégát meg igen. Na, az ilyen csessze meg! Azóta előre sem engedem az ajtónál...

jún. 22. 02:26
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
Benéztél valamit vagy tényleg elronthattad, ha vissza se jelöl. Szóval igen, hagyjad, mert csak további kínos helyzet lesz ebből.
jún. 22. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!