Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőltessem a párkeresést, vagy inkább hagyjam?
Egy 21 éves srác vagyok, nem volt még párkapcsolatom illetve alkalmi kapcsolatom sem nővel. Nem mondanám magam lúzernek, mert az élet más területén (egyetem) egész jól megvagyok, viszont a szociális képességeim nem elegek ahhoz, hogy elkezdjem ismerkedni lányokkal.
Régebben próbálkoztam több lánynál, nem is siettem el egyikkel sem a dolgot, de eddig mindegyik visszautasított, eléggé "homályos" indokokkal ("Alakuló félben van valakivel", "Nem keresek párkapcsolatot",). Próbálkoztam online társkeresőkön is, ott sem jött össze semmi.
Nem vagyok jóképű, a személyiségem pedig a többség számára unalmas.
"Nem mondanám magam lúzernek"
Ne haragudj, de ha vadidegenekkel szavaztatod meg, hogy ismerkedj-e, akkor de, az vagy.
#1: Eddig is meg voltam egyedül, szóval akkor miért ne? Nincs szükségem mindenáron egy pártkapcsolatra, introvertált vagyok, minimális kommunikációval teljes mértékben beérem, amit megkapok a mindennapokban attól a pár ismerőstől
#2: Az szerintem nagyobb lúzerség, ha ismeretlen embereket próbálsz meg egy fórumon beoltani, így levezetve a frusztrációd, ahelyett, hogy valami hasznosabbal töltenéd az időd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!