Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Erőltessem a párkeresést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőltessem a párkeresést, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Egy 21 éves srác vagyok, nem volt még párkapcsolatom illetve alkalmi kapcsolatom sem nővel. Nem mondanám magam lúzernek, mert az élet más területén (egyetem) egész jól megvagyok, viszont a szociális képességeim nem elegek ahhoz, hogy elkezdjem ismerkedni lányokkal.

Régebben próbálkoztam több lánynál, nem is siettem el egyikkel sem a dolgot, de eddig mindegyik visszautasított, eléggé "homályos" indokokkal ("Alakuló félben van valakivel", "Nem keresek párkapcsolatot",). Próbálkoztam online társkeresőkön is, ott sem jött össze semmi.

Nem vagyok jóképű, a személyiségem pedig a többség számára unalmas.

2021. júl. 3. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
és a következő ~60 évet egyedül akarod leélni?
2021. júl. 3. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

"Nem mondanám magam lúzernek"

Ne haragudj, de ha vadidegenekkel szavaztatod meg, hogy ismerkedj-e, akkor de, az vagy.

2021. júl. 3. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Semmiképp se erőltesd, de ne is add fel. Még nagyon fiatal vagy, jönni fog, akinek jönnie kell
2021. júl. 3. 18:47
 4/10 A kérdező kommentje:

#1: Eddig is meg voltam egyedül, szóval akkor miért ne? Nincs szükségem mindenáron egy pártkapcsolatra, introvertált vagyok, minimális kommunikációval teljes mértékben beérem, amit megkapok a mindennapokban attól a pár ismerőstől

#2: Az szerintem nagyobb lúzerség, ha ismeretlen embereket próbálsz meg egy fórumon beoltani, így levezetve a frusztrációd, ahelyett, hogy valami hasznosabbal töltenéd az időd.

2021. júl. 3. 19:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Uh, nem párt, hanem pár*. Túl sok volt a politika mostanság.
2021. júl. 3. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:
18%
Hú, te viszont iszonyatosan beoltottál. Amúgy ha magadtól is tudod, hogy jól megvagy egyedül, és extra kommunikációra sem vágysz, akkor miért idegenektől kérdezgeted, hogy legyen-e kapcsolatod? Fú, vannak bajok elég rendesen, aztán csodálkozol, hogy nem áll veled szóba senki.
2021. júl. 3. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Erőltetni semmit sem szabad az életben. Nekem mindig akkor akadtak lehetőségeim, mikor nem is érdekelt.
2021. júl. 3. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
1: egyáltalán nem lehetetlen. Persze, szokták mondani, hogy egyik pillanatról a másikra csak úgy megtörténik, összejön a dolog, de azért a mai helyzetben szerintem már lazán le lehet élni 60 évet, hogy egyedül maradsz. Na persze csak akkor, ha nem visz el valami hamarabb. Szóval, ja, a következő ~60 évet egyedül, nagyon is reális!
2021. júl. 3. 22:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell 60 évet leélni egyedül. Csak érezze jól magát, ne a csajok legyenek mindennek a mozgatója, ezt kb megérzik és akkor jönnek. A görcsöléstől meg menekülnek.
2021. júl. 4. 05:43
 10/10 anonim válasza:
Eskü mintha a saját gondolataimat olvastam volna. Még a kor is stimmel. Nálam ugyan ez a szitu.
2021. aug. 1. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!