Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idősen se erőltessem a régi képeket?
Te 2-3évvel ezelőtti képek alapján szeretnél partnert választani? Ugye hogy nem.
Már a felvetést se értem, mert mindenki kezében egész nap ott a kamerás telefon, miből áll pár friss képet csinálni könyörgöm?
Szerintem nem jó ötlet régi képet felrakni, max. akkor, ha valóban nem változtál sokat, és van kint mondjuk több friss. De amúgy lehet, hogy csak te nem látod magadon annyira a változást.
Anno, mikor egy rövid ideig társkeresőztem, nekem is volt olyan nem túl friss kép, ami nagyon jól sikerült, viszont később mondjuk vágattam hajat, és nem raktam fel, mert ugye már nem olyan külsőm. Nyilván nem tökéletesen olyan kinézettel fog látni a másik, ami a képen van, hiszen pl. nőként nem mindig ugyanolyan a sminkem, vagy máshogy fésülöm a hajam, de ezek nem olyan jelentős dolgok, mint mondjuk szőkéből barna, hosszú hajból rövid, 10 kilóval több stb. Olyan képet se kéne felrakni, amin az ember annyira előnyös, hogy már nem is hasonlít magára, vagy szét van retusálva.
Nekem is volt kint 2-3 éves kép, de nekem se a hajam, se az alkatom nem változott azidő alatt, kilóra ugyanannyi voltam. Azért 2 év alatt nem változik annyit az ember, hacsak nem festeted/vágatod másmilyenre a hajad, vagy növesztesz szakállat, vagy elkezdtél kopaszodni, vagy hízol / fogysz / izmosodsz több kilót.
A te esetedben élőben úgyis max. pozitív csalódás éri a partnert, mivel izmosabb lettél, nem dagadtabb.
Nagyon szerettem azokat a nőket, akik a "pár éve tök véletlenül lőtt baromi előnyös" képeikkel ismerkedtek a Tinderen, élőben meg a karikás szemű, ráncos, szottyadt énüket hozták el.
Nincs vele gond, ha valaki öregszik, de mégis mit gondol, nem fog rögtön feltűnni, hogy ez a nő nem az a nő?
Szóval kérdező, nyomjad csak a régi képeiddel, de szerintem ez nem fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!