Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális, hogy egy olyan nővel ismerkedik, aki régen Dubajozott? Miért nem zavarja?
Volt egy pasi akivel véleményem szerint szimpatizáltunk, most elmondta , hogy ismerkedik egy gyönyörű, normális nővel, aki majdnem tökéletes , csak a múltja gázos.Folyamatosan azt mondogatta , hogy neki milyen magas elvárásai vannak egy nővel szemben, erre összejönne egy r*b*nccal? Az ilyen nőkkel írogatnak, konkrétan elnézik nekik, hogy fél Dubaj vagy Budapest átment rajtuk.Teljesen
elkeseredtem, egy normális , tartással rendelkező, csinosabb nőnek mondanám magam és folyamatosan ezt tapasztalom , hogy az ilyen kétes életű k*rv*k kellenek a mai férfiaknak. Én pedig évek óta egyedül vagyok.
Tényleg undorító dolog másokat lenézni. Bár mindenkinek vannak hibái. Én sem vagyok tökéletes. Én sosem néznék le egy másik nőt, aki az ősi mesterséget zi. Még egy útszéli c. qrvát sem. Sőt, mikor megyek nagybátyámhoz gyalog a faluból, aki tanyán lakik, ott állnak az út szélén, köszönünk egymásnak, váltanék is velük pár szót, de erre nincs idöm, meg nekik sincs. Pedig nem is ismerjük egymást, csak vidéken ez a szokás, ha összetalálkozol valakivel, köszönsz. Pláne, ha senki más nincs az úton, mert tiszteled benne az embert.
Igaz, én meg az agyontetovált suttyókat nézem le, bár nem mutatom ki. De hát, mint mondtam mindenkinek vannak hibái. Más számára meg lehet, hogy ez az undorító viselkedés, lenézni azt, aki szét van varrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!