Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális, hogy egy olyan nővel ismerkedik, aki régen Dubajozott? Miért nem zavarja?
Volt egy pasi akivel véleményem szerint szimpatizáltunk, most elmondta , hogy ismerkedik egy gyönyörű, normális nővel, aki majdnem tökéletes , csak a múltja gázos.Folyamatosan azt mondogatta , hogy neki milyen magas elvárásai vannak egy nővel szemben, erre összejönne egy r*b*nccal? Az ilyen nőkkel írogatnak, konkrétan elnézik nekik, hogy fél Dubaj vagy Budapest átment rajtuk.Teljesen
elkeseredtem, egy normális , tartással rendelkező, csinosabb nőnek mondanám magam és folyamatosan ezt tapasztalom , hogy az ilyen kétes életű k*rv*k kellenek a mai férfiaknak. Én pedig évek óta egyedül vagyok.
#40 Nem tudok erre mit mondani, konkrétan a válaszadók 90 százaléka leolt és engem tart szánalmasnak amiért nevén neveztem a nő foglalkozását.
Igenis többre tartom magamat, bármennyire is pénz szűkében lennék vagy bármi problémám lenne tudnék találni méltóságteljes munkát is, nem csak a testünkből lehet megélni.. Minden döntés kérdése.
Nincs szexi kisugárzásod, és nem vagy flörtölős, ezért nem vesznek észre a pasik.
Olyan típusúakra menj rá, akiknek a külső nem fontos.
Ja, jobb az aki sorra szo*ja a férfiakat egymás után..
Attól még mert jelenleg qrva, hallod magadat? Tényleg megérett a világ a pusztulásra
41# gyakori közössegétől mit vársz? Sajnos 10-ből 1, aki érdemlegesen szól a dolgokhoz, mert nagyrészt olyanok vannak fent akik életükben nem beszéltek még nővel
23-as vagyok és még az eszembe jutott, hogy a nők sokszor játszák az elutasítást, tehát hogy mondja a nemet közben pedig szimpi vagyok neki. Ez most volt nem rég mert a baráti társaságom áll 3 lányból, meg 4 fiúból, és ez tényleg baráti társaság szóval, nincs kapcsolat egyik között se, de az egyik lány egyszer kocsmázáshoz hozott 2 barinőt és az egyikkel tök jót eldumáltam aztán megkérdeztem, nincs-e kedve kettesben is meginni egy kávét, üditőt vagy egy sört. Mondta nem, aztán meg a baráti társaságból a csajszi üldözött, hogy amúgy meg benne lenne a dologban akot fűztem, de addigra mással már randiztam, mert sajna be nem áll a szám és idegen lányokkal is simán elbeszélgetek, és így utólag sajnálom, mert személyiségben tényleg hozzám illett, de én nem látom, hogy most csak flörtölésből mond nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!