Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális az, hogy ameddig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy ameddig nem találkozunk/ nem vagyunk együtt addig másokkal is ismerkedik?

Figyelt kérdés

Elvált vagyok nem tudom mostanában hogyan mennek a dolgok. Nekem fura, mert ha valakivel megszeretem a beszélgetést és szimpatikus írásban is akkor nem beszélgetek mellette massal. Ő viszont továbbra is beszelget ameddig nem találkozunk.

Akkor felejtős a dolog? Vagy csak ez a normális manapság? 😕

2020. dec. 4. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a normális manapság. Miért nem találkoztok?
2020. dec. 4. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Ismerkedik hátha talál jobbat, nekem úgy tűnik.
2020. dec. 4. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Semmiképp sem oké. És ha talál közben valaki mást, akkor ennyi volt, jó voltál időtöltésnek? Ne játsszunk már ennyire önző módon emberek érzéseivel...nálam felejtős lenne.
2020. dec. 4. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Velem számtalanszor történt olyan, hogy ismerkedek egy lánnyal, és 1 hét után se szó, se beszéd, lelép. Úgyhogy igen, én továbbra is ismerkedem másokkal is.

26/f

2020. dec. 4. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

Én pont úgy gondolkodok mint te. Amíg ismerkedek, mindig csak egy valakire koncentrálok. Szerintem ez a normális.

Apropó, azt hogy mi a normális, erkölcsös, stb., nem az határozza meg, hogy manapság mennyire szokás meg mi a trendi. Ha minden ember kövér lesz a Földön, az meg nem jelenti azt, hogy az a normális. Ez pont ugyanilyen.

2020. dec. 4. 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:
4 es én mondjuk nem ezért ismerkedem közbe mert hogy eltühet de akkor ha mindenki igy áll hozzá lehet hogy pont ezért lépnek le mert talál jobbat mert addig ismerkedik mig összejöttök(bár ez csak egy gondolat,valószinüleg csak gerinctelen és szórakozik alapból).Bár nem érvelek ezzel meg nem tudom hogy van.Én ugy gondolom amig nem vagyunk együtt és nem ér el egy szintet a dolog addig ismerkedhetek mással is.
2020. dec. 4. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Talalkozzatok, utana mar lehet arrol beszelni, hogy oke megtortent lepjunk tovabb, bontsuk le a tobbi kapcsolatot. De ehhez kell az, hogy eloben is meglegyen szimpatia es kozosen dontsetek el, hogy hogyan tovabb. Elvarasokat definialni ugy, hogy eddig csak chat-eltetek az nekem soknak tunik. Persze tehetsz igy, de szerintem ez ebben az idoszakban nem kene, hogy kizaro ok legyen.
2020. dec. 4. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
teljesen normális .Nem a párod.. akkor azt csinál amit akar. Hogy jössz ahhoz, hogy elszámoltasd már most.. még kapcsolatban se vagytok. Mi lesz később?
2020. dec. 4. 17:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos normális. Eddig mindig én húztam a rövidebbet, és mire találkoztam volna a férfival (5-6 nap online beszélgetés után), addigra eltűntek. Jó esetben nem a lefixált találkozónkon estem pofára, hogy nem jelent meg. 38N
2020. dec. 4. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem találkoztok? bizonytalanság kétségbeejtő tud lenni.Lehet valami tökéletes, ha csak szavak vannak mögötte...

Néhány hét után az ember megunja a várakozást.

Elkezd kételkedni a helyzet komolyságában.

Mennyi ideje ismerkedtek?

2020. dec. 4. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!