Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítólag már együtt vagyunk 4 hónapja, de mégis csak akkor találkozunk ha szexelni akar? bővebben
Pedig az vagy.
4 hónap azért hosszú idő ahhoz, hogy kiderüljön, hogy többet is akarna
tőled.
Ennyi.
Megszokod, vagy megszöksz.
Hááát, ilyen az, amikor "érett és felnőtt nők, normális férfit keresnek".
Természetesen csak szexre használ.
Csaj vagyok, de ha nem kapcsolatban felrekuro szexpartnert szeretnek, akkor meg ot nap szunet szex se ferne bele.
Sajnalom.
Hasznalati targykent tartanek en is pasit, ha garantalva lenne, hogy csak velem, es baratnok, baratok, haverok kore potolna a partnert.
De neked nem erre van szukseged.
Nem biztos, hogy hülyít, sajnos valakinek ez a normális. Egyik exem is azt gondolta, hogy együtt vagyunk rendesen, ami nála azt jelentette, hogy amikor 2,5 napig nem jelentkezett, és ezt nehezményeztem, kiakadt, hogy ő nem társas lény, és nem igényli a folytonos beszélgetést... Az együtt alvásra azt mondta, hogy neki nem megy ennyire az intimitás... (Nem vártam volna örökké, de legalább néha.) A barátaival pedig éjjel-nappal programoztak, erre pedig az volt a reakció, hogy ő a kapcsolataiban sokkal zárkózottabb...
Szerintem az ilyen emberek nagyon sérültek lehetnek.
Persze az is egy opció, hogy csak átver téged, de az sem jobb. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!