Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél éve vagyunk együtt páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve vagyunk együtt párommal, holnap találkozunk de nagyon furcsa volt. Szakítani akar?

Figyelt kérdés
Kérdezte,hogy holnap tudunk e kicsit beszélgetni.Mondtam,hogy persze. De ő azt mondta, hogy ez kettőnket érint és hogy vele van baj... Érzem,hogy el akar hagyni. Szerelem volt első látásra,tartalmas,élményekben gazdag a kapcsolatunk és nem értem miért történik ez.

2019. febr. 8. 10:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is úgy tűnik.
2019. febr. 8. 10:28
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez a "velem van baj" tipikus szakítós dumának tűnik.

"Nem a te hibád, én vagyok az oka..."

De lehet, csak azt akarja közölni, hogy influenzás, és ez a baj vele. :D Holnap úgyis kiderül, ne emészd magad!

2019. febr. 8. 10:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert tartalmad és élményekben gazdag a kapcsolatotok még lehet egy oldalú a szerelem. Te így érzed de ő lehet boldogtalan. Lehet hogy szakítani akar lehet hogy nem ezt majd holnap tudod meg.
2019. febr. 8. 10:47
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Beteg is lehet,már bocs.Drogos,kirùgták,akár mi.Nem mintha ezek jobb hírek lennének.De akkor inkább szakítson,nem?
2019. febr. 8. 10:48
 5/14 Rockarc ***** válasza:
33%

Nem biztos, hogy feltetlenul szakitani akar, de valami komoly dolog tortent, ami kihat a kapcsolatotokra. Probalt lelekben felkesziteni, nem biztos, hogy a legjobb megoldast valasztotta erre, hogy orlodni hagyott. Legalabb a temakort megemlithette volna, hogy egeszseg, munka, ex, kulfoldi kikuldetes, eddig fel nem vallalt gyerek stb. Most lelekben keszulsz a szakitasra, temetesre, nincstelensegre, tavkapcsolatra, meg ki tudja meg, mi fordul meg az ember fejeben. Eleg szaar ugy.

Ha nem trivialis az eset, "lefekudtem a szomszed a novel", akkor kerj gondolkodasi idot a valaszra. Felnottek vagytok, problemak mindig lesznek, ha letezik ra kozos megoldas, akkor meg fogjatok talalni. A helyzet eleg rossznak tunik, de ne add meg fel, akarmi is lehet a vege.

42F

2019. febr. 8. 12:14
 6/14 anonim ***** válasza:
Ja, szokott így kezdődni. De ha menni akar, menjen.
2019. febr. 8. 12:44
 7/14 A kérdező kommentje:
Persze tudom. Tegnap találkoztunk,akkor még nem közölt semmit,ezért ért váratlanul a dolog. Sok gondja van,mert volt egy balesete amit nem ő okozott és 3 hónapja húzódik az ügy, amit közösen igyekszünk előrébb juttatni,talán lassan sikerrel. Na majd kiderül,aggódok,szeretem de ha menni akar mert úgy érzi nem fogom gátolni.. 27/L
2019. febr. 8. 16:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2019. febr. 9. 00:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Ma fog kiderülni, majd ha érdekel leírom
2019. febr. 9. 07:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Érdekel.
2019. febr. 9. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!