Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi együtt töltött idő után furcsa az, hogy egy pár nem lakik együtt?
Én nem várom el senkitől. Szerintem a legtöbben nem várják el másoktól. És így már nem elvárás.
Az hogy furcsa... 5-6 év után biztos furcsán néznék rá, főleg ha már a 30-as éveiket tapossák.
Ez nem elvárás kérdése, hanem nekik mikor jó. Ez olyan, mintha megfelelési kényszer lenne.
Nem az időtől függ és szerintem nem is attól, hogy furcsa-e, inkább, hogy a pár mikor szeretné vagy mennyit bírnak ki a másik nélkül és hogyan tudják megoldani.
Én nem is tudtam volna többet várni, bár így is soknak tűnt, 1,5 év, de akkora tudtuk megoldani a táv miatt is(334 km). Alig vártam, hogy végre Vele lehessek, együtt éljünk. Ha lehetett volna én már 3 hónapon belül összeköltöztem volna Vele. Annyira meg volt az összhang, meg sok minden, amit azóta sem bánok, immár 3 éve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!