Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátodnak a te jelenlétedben azt mondja egy lány, hogy szeretlek ez normális?
Engem modfelett idegesitene. Ha a baratom megolelik meg megpusziljak elottem a lany baratai mar akkor is az jut eszembe: De bator vagy ba=/_d+
Hat ha azt mondana,hogy szereti... Szerintem odaloknem neki,hogy almodozz kisanyam :D
18/L
Szerintem nem normális, azért a szeretlek szó nem olyan, amit akárkinek lehet mondani. (Aztán ki tudja, hogy másnál hogyan megy ez, lehet, hogy valakinél természetes. Nálam nem.)
Megértem a reakciód, én is csak kamilláztam volna.
Sajnos a lányt valóban nem érdekelte, hogy jelen vagy. Egyébként milyen korosztály vagytok?, szerintem még elég fiatalok. Bár sok idősebb nő is így viselkedik sajnos.
A csaj nem tudatosan, de rivalizál. Nem csak veled, mindenkivel. Még ha nem is biztos, hogy akarja a barátod, a figyelmét mindenképp szeretné megtartani, a Te jelenlétedben is, mert az energiát ad neki. Még nem tanulta meg, hogy egyrészt illetlenség a másik nőtársával szemben így viselkedni; másrészt még nem elég bölcs ahhoz, hogy egóját kizárja ilyen szituációkban.
A barátod nem is fog ezzel foglalkozni, mert a fiúknak/férfiaknak fogalmuk sincs arról, hogy milyen női harcok dúlnak körülöttük.
Te viszont, NŐ révén, nagyon is érzed, hogy valami nem stimmel a lány viselkedésével. Igazad van. El tudod érni, hogy a barátodat érdekelje az, hogy ez neked rosszul esik, csak kicsit sok meló lesz. Sok sikert!:)
Akit szeretek, annak mondhatom hogy szeretlek!
Ez nem jelenti azt hogy szerelmes vagyok bele, sem azt hogy a gyakorin hülye kérdéseket feltévő csajáról le akarnám pattintani!
De könnyen elérheted, ha féltékenykedsz!
A fiúk nem igazán szeretik a rinyálást!
És ez az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!