Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél éve vagyunk együtt páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve vagyunk együtt párommal, holnap találkozunk de nagyon furcsa volt. Szakítani akar?

Figyelt kérdés
Kérdezte,hogy holnap tudunk e kicsit beszélgetni.Mondtam,hogy persze. De ő azt mondta, hogy ez kettőnket érint és hogy vele van baj... Érzem,hogy el akar hagyni. Szerelem volt első látásra,tartalmas,élményekben gazdag a kapcsolatunk és nem értem miért történik ez.

2019. febr. 8. 10:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szakított velem..Pont azért amiért gondoltam..Megváltoztak az érzései és nem akarja tovább húzni mert csak rosszabb lenne,főleg nekem. Bár nekem így is úgy is szenvedés mert nagyon szeretem.
2019. febr. 9. 11:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom. De legalább tènyleg korrekt volt. Fel a fejjel. Elmúlik majd ez a rossz èrzès, ès jön majd új párkapcsolat.
2019. febr. 9. 15:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igyekszem idővel túl lépni
2019. febr. 9. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

Széles a világ! A nap is kisütött!

Társaság, színház, mozi, jön a nyár!

Nézz előre! Vágj bele!

Minden vég valami újnak, sokszor jobbnak a kezdete.

Új frizura, új ruha, életmódváltás, sok mozgás, kifele figyelés!

Tarts ki! Nagyon fiatal vagy. Valaki készen áll, hogy egymásra találjatok! V

2019. máj. 7. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!