Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgessek még vele tovább??
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal a társkeresőn. Facen ismerősök lettünk. Akkor láttam hogy van barátnője és egy lánygyerek. Akkor tovább beszélgetni velem barátilag. Párját nem is zavarja egész este a pasija a mobil előtt van. Elkezdtünk lelkizni, hogy milyen rosz a kapcsolata.jún. 19. 19:31
11/16 anonim válasza:
9-es, hát, én ismertem is. Azon majdnem bepisiltem a nevetéstől. Egy szobatársamat hitegetett valami léhűtő és mondtuk neki, hogy ne csinálja már, mert konkrétan a legjobb fiúbarátomnál lakott ez a madár és bizonyítékunk volt rá, hogy van otthon Hatvanban nője meg másokat is szédít. De persze mindig megbocsátott, meg azt mondta, hogy ugyan, tuti nem szereti a nőjét meg majd elhagyja miatta.
SPOILER: nem hagyta el a nőt. :D
12/16 anonim válasza:
Ne mert minél tovább csinálod annál jobban sérülsz
13/16 anonim válasza:
#11 Úgy tűnik egyes nők nagyon naívak tudnak lenni ha a megfelelő szavakat hallják. 😅
14/16 anonim válasza:
Igen. A lánygyerek had szabaduljon tőle minnél hamarabb.
15/16 anonim válasza:
Normális nő nem beszélgetne vele tovább hanem inkább a barátnőjét tudatná kinek is szült gyermeket, hogy a háta mögött tök idegen nőknek hordja el mindennek az égvilágon, panaszkodik ingyen punciért ki tudja mióta merthogy nem te vagy az első akivel ezt csinálja az biztos mint egy ház. Inkább boríts a nőjének, hogy szabaduljon meg tőle (ha akar).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!