Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgessek még vele tovább??
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal a társkeresőn. Facen ismerősök lettünk. Akkor láttam hogy van barátnője és egy lánygyerek. Akkor tovább beszélgetni velem barátilag. Párját nem is zavarja egész este a pasija a mobil előtt van. Elkezdtünk lelkizni, hogy milyen rosz a kapcsolata.jún. 19. 19:31
4/16 anonim válasza:
NEM! Ez neked nem elég red flag????????
8/16 anonim válasza:
7-es, mindig ledöbbenek, mikor valaki jegyet vált rá. :D Azért ilyenkor elgondolkozom, hogy a férfiaknak mégsem olyan nehéz az élet, míg vannak ennyire agyhalott emberek.
9/16 anonim válasza:
#8 Mondjuk érdekes, hogy ilyen sztorikat mindig csak hallok, vagy itt olvasok. Vagy elég kevés ilyen buta nő van, vagy engem kerülnek. 😂
Félreértés ne essék, nem is szeretnék ilyen nőt.
10/16 anonim válasza:
Nem bánod, hogy gyereke van és párja? Már kezdi, hogy behálózzon, hogy neki mennyire szar otthon, mennyire rossz hozzá a párja csak azért, hogy megdugjon egyszer-párszor, de akkor se fogja elhagyni őket mert nem is igaz amiket összehord. Te hülye, naiv liba meg már most nedvesedsz rá.
Istenem hogyan lehet valaki ennyire debil. Mentsd meg Uram kérlek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!