Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mint látó férfi,vak hölgyel(hö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mint látó férfi,vak hölgyel(hölgyekkel)szeretnék ismerkedni.Hol tehetem meg?Online lehetséges?.

Figyelt kérdés
Nem,nem vagyok sem pervez,sem degenerált.Akár komolyabb kapcsolat is lehet cél...

#Látó férfi,vak hölgyet keres....
2024. jún. 19. 18:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy már korábban írták, a vakoknak is számít ám a külső. Ha esetleg emiatt lenne cél a vakság.
2024. jún. 20. 00:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet, a kérdező már ismer vak embert, ezért nyitott a velük való ismerkedésre. Számomra elképzelhetetlen, hogy aki sosem volt kapcsolatban fogyatékkal élő emberrel, egy szép este a gyakori előtt ülve eszébe jut, hogy vak személlyel ismerkedne! Tényleg, hogyhogy ilyen nőt keresel?
2024. jún. 20. 08:31
 13/18 A kérdező kommentje:

Akinek sikerült kulturáltan válaszolnia,annak azt köszönöm.

A maradék tudatlan,mindenkinek,mindenkor beszóló versenyzőknek:árnyékra vetődtetek,mivel hidegen hagy az ostoba irományotok:)))

De a kérdésre reagálva,hogy miért éppen vak...

1.nem mindegy neked fotelharcos?

2.volt vak kollégám,férfi és nő is.Csíptem őket,az alázatukat,a meglepően magas szintű világlátásukat,a barátságukat,az őszinteségüket.

Szóval,azon tulajdonságaikat,amivel te,a beszóló nem rendelkezel,és nem is fogsz:)))

Köszönöm.

2024. jún. 20. 10:37
 14/18 A kérdező kommentje:
A kérdésekre privátban szívesen válaszolok....
2024. jún. 20. 10:39
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
#13 te meg vak partnerrel nem rendelkezel, és nem is fogsz, ha valóban lettek volna vak kollégáid és kolléganőid, nem kérdeznél ilyen hülyeségeket, hogy hol tudsz vakokkal ismerkedni, meg nem is beszélnél rólunk ilyen gusztustalanul. Alázatos ám a nénikéd, csak azért, mert nem látok, nem jelenti azt, hogy valaki a csicskáját lássa bennem, és így lekezeljen.
2024. jún. 20. 10:59
 16/18 anonim ***** válasza:
37%
Kedves 15-ös, miért is gondolod, hogy gusztustalanul fogalmazott volna a kérdező, nem értelek!
2024. jún. 20. 14:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Kérdezték már, de nem válaszoltál! Hol laksz és hány éves vagy?
2024. jún. 21. 19:01
 18/18 A kérdező kommentje:

17/17 Kedves kérdező!

Mint ahogyan azt írtam,prívát üzenetben szívesen válaszolok....

2024. jún. 22. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!