Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyengén látó vagyok így hogy találjak barátnőt? Van valakinek tippe?
Előző vagyok!
09:48
Ezzel hülyeséget mondtál... A gyengén látók is látnak... A másik, hogy nem mindenkinek az a fontos, hogy hogy nézel ki, jó, persze, elsőre mindenkinek, de ha megismersz valakit, attól még h nem tetszik neked, belé tudsz szeretni... hidd el, hogy ez nem csak tündér mese :)
Ugyanott, ahol a látók. De most komolyan.
Nyilván, egy vakokból és gyengénlátókból álló társaság, csoport, klub tud segíteni, ahogy írta valaki, adhatnak tippeket, hogy állj hozzá... De a legfontosabb az, hogy szeresd, elfogadd, egyenértékűnek tekintsd magad másokkal. Anélkül nem megy. Aztán innentől kezdve ugyanaz a terep.
Aki lenéz, azzal eleve nem lesz semmi közös dolgod, nyugalom.
Személyes példa: voltam szerelmes teljesen nemlátó lányba, aztán a végén én estem pofára, mint látó, mert mást választott helyettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!