Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Neked, mit jelent a legjobb...

Neked, mit jelent a legjobb barátnő? Szerinted lehet valakinek több is? És szerinted muszáj egy legjobb barátnőt 'kinevezni'?

Figyelt kérdés
KÉREK MINDENKIT CSAKIS A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJON!
2010. dec. 15. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy törődik velem, nemcsak arra kellek neki, hogy legyen, aki elkísérje valahová, és egyéb ilyen dolgok. Megért, nagyjából azonos érdeklődései körökkel rendelkezünk, nyugodtan elmondhatom neki bármilyen titkom, nem beszél ki. Ha baj van, próbál mindent megtenni a maga módján, nem piszkál, megértő velem, és úgy szeret, ahogy vagyok. Nekem szerencsére ilyen barátaim vannak. Nem muszáj egy barátnőt kinevezni, nekem speciel 6 van. =)

14/L

2010. dec. 15. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:

1.: Vele tényleg mindne problémámat megbeszélhetem, segítünk egymásnak, többet vagyunk együtt, mint a 'sima barátok', vele értetem meg magam a legjobban, ugyanez fordítva.

2.: Lehet. Nekem évekig nem volt, most jött egy új lány az osztályba (vagyis 2, de az egyikkel csak haverkodok), nagyon összebarátkoztunk, meg ő is egy másik osztálytársammal, aztán az új lányon keresztül mi is nagyon közeli barátok lettünk egymásnak. Én mind a két barátnőmet ugyanolyan fontos és természetesen egyenlő legjobb barátként tisztelem.

3.: Nem muszáh. Nekem se volt évekig (mint írtam) legjobb barátom, mindenkivel ugyanúgy voltam kb. az ő módjukon.

2010. dec. 15. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:

nem muszáj kinevezni, mondjuk nekem van 1 legjobb barátnőm. 6 éve ismerem. Nekem azt jelenti, hogy megbízhatok benne, mindent elmondhatok neki. Nem kell előtte semmiért szégyenkeznem. Mindent megoszt velem. Bármiről beszélhetek vele, mindig van közös témánk. Sosem irigy rám. Szerencsére ő ilyen :)

12/L

2010. dec. 21. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!