Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint látó férfi,vak hölgyel(hölgyekkel)szeretnék ismerkedni.Hol tehetem meg?Online lehetséges?.
Figyelt kérdés
Nem,nem vagyok sem pervez,sem degenerált.Akár komolyabb kapcsolat is lehet cél...#Látó férfi,vak hölgyet keres....
2024. jún. 19. 18:44
4/18 anonim válasza:
A vak nőknek is számít a külsőd, a vonzerőd, ha emiatt jutott volna ez eszedbe, ők max a haj/szem/bőrszíned nem látják.
5/18 Noren1989 válasza:
Végülis a hirdetés ebben a ketgóriàban nem gàz...ohh wait.
7/18 anonim válasza:
Ez a mai nap vicce... vak novel ismerkednek online....
😂
8/18 anonim válasza:
Kedves 7-es, gondolom nem tudod, hogy a vakok is tudnak netezni, a gépükre beszélő program van telepítve, úgyhogy lehetséges online ismerkedni velük.
9/18 anonim válasza:
Ez a hozzád hasonló kő alatt lakóknak újkeletű dolog, képzeld, én látó férfi vagyok, de már ismerkedtem vak nővel, uhhh...na meg ne fulladj....f
10/18 anonim válasza:
Itt is láttam múltkor, hogy írta valaki, hogy nehéz társat találnia. Voltak gyerekei, talán özvegy volt, ha jól emlekszem. Valami másik is rémlik a kommentekből. Szóval szerintem akár itt is lehet ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!