Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi azzal a probléma, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi azzal a probléma, hogy valaki egyedül nem nagyon tud fogyni, izmosodni és ehhez neki egy társ kell?

Figyelt kérdés
Ketten könnyebb kimenni kocogni vagy terembe menni, egészségesen főzni, a közértben kitalálni, hogy milyen egészséges ételt vásároljanak, ketten motiváltabbak az emberek, mert minden ember társaslény. Amikor valaki párkapcsolatban van a rossz szokásai is átalakulnak, új kapuk nyílnak meg. Úgy vettem észre, hogy inkább akkor fogynak, izmosodnak az emberek hogyha kapcsolatban vannak és nem fordítva. Mikor az ember egyedül van akkor általában céltalan, szokásainak él, alig tud változtatni, mert nem elszigetelt lények vagyunk. Miért ciki, ha valaki ilyen célból keres társat?
jún. 19. 05:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%

Ha mástól teszed függővé azt az igényt, hogy minden lelki erőddel igyekezz önmagad egy, egészségesebb verziója lenni, akkor mindig vissza fogsz esni, akárhányszor elveszíted valami miatt azt a társadat akit erre a célra választottál.

Én mindig azt hittem, hogy majd könnyebb lesz és lefogyok ha lesz aki a súlyfeleslegemmel együtt is elfogad és szeret, hogy akkor majd könnyebb lesz motiváltnak lenni. Hát marhára nem könnyebb😂 ráadásul öreg hiba ennek felelősségét másra hárítani. Az én testem, az én felelősségem, az én döntésem.

Na Szóval miután párom lett, jöttek a közös evések, nem foglalkoztam a problémával, és még nagyobbra nőtt(em).

Így aztán végül az egészségügyi problémáim miatt döntöttem az életmódváltás mellett, és le is fogytam.:). Nekem ez a motiváció kellett igazán. Attól csak ideges lettem mindig, és mégjobban magamba fordultam mikor valaki beszólt meg okoskodott hogy ezt vagy azt nem kéne megenni, meg ilyenek, ezek engem nem motiválnak, csak lelkileg húznak le, és megalázóak. Amúgy pokoli nehéz, de megéri. És aztán jön csak a java, egy életen át továbbra is diétázni és sportolni hogy meg is tudd tartani.

júl. 1. 06:15
 22/27 A kérdező kommentje:

Nekem teljesen más értékrendem van, semmi sem csak az egyénen múlik, rengeteget számítanak a környezeti hatások, mondhatni sokkal többet, mint az egyén akarata. Egy szegény emberből se lehet milliárdos, mert hiába akarja annyira ilyen nincs vagy óriási szerencse kell hozzá. Ezért mondom azt, hogy az individiualizmus, neoliberalizmus társadalmat, közösséget teszi tönkre, mert emberi természet ellenes.

Napok óta nem alszok jól, főként emiatt a rohadt nyár miatt, a klímaváltozás is emiatt a közösségellenes szarság miatt van és állandóan tervezem, hogy rendesen folytatni fogom mivel már több éve elkezdtem és emiatt hogy nem alszom jól nem megy. 185 cm vagyok és az volt a tervem, hogy 80 kg körül lemegyek már tavaly ezt terveztem volna nem jött össze, most 100 kg vagyok és most is terveztem menni, de szarul aludtam és fejfájással. Nem tudom rávenni magam. Szeretethiányos vagyok ez a problémám. A szeretet a közösség csodákra képes, az individuális hozzáállás magányba, emberellenességbe, agresszióba taszít. Ezért erősödik ennyire a szélsőjobb, mert rengeteg ember magányosnak érzi magát. Jómagam nem vagyok szélsőjobboldali, klasszikus baloldali vagyok, de nem liberális értékeket vallok, de nem csodálkozom azon, hogy ilyen politikai helyzet áll fent jelenleg, mert tarthatatlan ez a közösség ellenes állapot.

júl. 1. 06:34
 23/27 anonim ***** válasza:
84%

A belső tartás, motiváció megléte nem politikától, és nem társadalmi berendezkedéstől függ.

Egy link alak közösségben is link, sőt csak leszívja a közösség erőforrásait. A dolgos ember pedig építeni igyekszik a körülötte lévő világot akkor is, ha egyedül van.

Amit te csinálsz legutóbbi hozzászólásodban az közösségben is nyekergésnek számítana, az lenne a válasz, hogy szedd össze magad, és csináld.

júl. 1. 08:01
 24/27 anonim ***** válasza:
78%

"Szeretethiányos vagyok ez a problémám."

Nem, nem ez hanem a meleg meg a lustaság vagy depresszió.

Depressziós ember meg egy normális nőnek se kell. Lehet hibaztatni a körülményeket, de nem mész vele semmire.

Tedd magad rendbe.

Egy nő férfit akar és nem egy sérült gyereket, akit pátyolgatni kell.

júl. 1. 12:35
 25/27 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon "lenézem" azt, akit pátyolgatni kell mindenben. Nem konkrétan bántom, csak magamban letudom, hogy én ezt a nőt/férfit nem tartom felnőttnek, barátkozni sem akarok vele, nemhogy a barátnője/trénere/life coach-a lenni.
júl. 1. 13:04
 26/27 anonim ***** válasza:
59%

Alapvetően nekem nincs ezzel problémám, amíg nem nyíg, picsog és hisztériázik az illető, hogy a gonosz csúnya ellenkező nem miért nem akar a nyakába ugrani, és miért nem cuppan rá a puhos hasára a fitneszmodell.

Ami sztem ezen felül gond lehet, az az, hogy ilyenkor óhatatlanul is rátolja vki másra a felelősséget. Pedig csak akaraterő kellene hozzá.

júl. 1. 16:26
 27/27 anonim ***** válasza:
25. Mások meg az ilyeneket nézik le amilyen te vagy. :)
júl. 1. 18:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!