Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok csajok, hogy fogadnátok ha pasitoknak részleges kivehető fogsora lenne?
Figyelt kérdés
jún. 17. 19:40
1/8 anonim válasza:
Legalább foglalkozik vele, hogy ne fogatlanul vagy kirohadt fogakkal mászkáljon 🤷🏼♀️. Az implantátum horror összeg, a részleges fogsor sem olcsó, de megfizethető. Azt azért megkérdezném, hogy miért van. Baleset érte és kitörtek? Elhanyagolta és későn kapott észbe? Vagy egyszerűen akármit csinált az orvos csak romlottak és romlottak (vannak olyan betegségek amik mellett gyorsabban romolnak a fogak pl kezeletlen vagy félrekezelt reflux...).
2/8 anonim válasza:
Csajok?! :D Ezt esetleg hasonló korú, 65+-osak fogadnák el.
3/8 A kérdező kommentje:
2. Fiatalkorban is lehetnek olyan betegségek amelyek a fogak elvesztését okozza
jún. 17. 20:16
5/8 anonim válasza:
Nekem is az van nőként. Engem is aggaszt sokszor,de akit igazán érdekelsz,nem fogja zavarni.
6/8 anonim válasza:
Sose gondoltam még hasonlóra, engem őszintén szólva teljesen hidegen hagy hogy ha valakinek műfogsora vagy implantátuma van. És ez független kortól és az októl is, egy 20 évesnél sem zavarna.
Ha valami akkor plusz pont hogy megcsináltatta, és igényes magára ilyen téren.
Nem tudom, de én úgy vagyok ezekkel hogy az én életemet és a vele való kapcsolatomat abszolút nem befolyásolná az hogy a másiknak műfogsora van-e vagy nincs, ennél fogva nem is érdekel. Legalábbis olyan téren biztosan nem hogy kizáró ok vagy hátrány legyen.
7/8 anonim válasza:
Egy küzdősportoló nőnek jó lenne egy ilyen valaki, mint gyakorlóbábú.
8/8 anonim válasza:
Nekem akkor oké, ha az ideiglenes, és gyűjt rá, hogy legyen tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!