Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ti mit csinálnátok ha barátnőtöknek nagyon kicsi lenne a melle?
A helyedben nem jönnék vele össze, szerintem te láthatóan kifejeznéd a nem tetszésed olyanért, amiről nem tehet, és feleslegesen lenne szarabb az élete.
Én barátnőmnek is kicsi a melle, és boldog vele az életem, de nyilván neked elsődleges a csöcs, ezért sosem fogod ezt az örömöt megtapasztalni, ami nem a testi dolgoktól való. :)
Sosem ertettem ezeket a kulsosegeket. Ezek egy ejszakas kalandnal fontos szempontok lehetnek, de ha mar ismerkedsz egy lannyal, aki egyebkent minden szempontbol tokeletes szamodra, nehogy mar az tantoritson el, hogy kicsi a melle.
Mikor megismertem a parom, 10 kiloval konnyebb volt. Igen, latszik a sulyfelesleg, de egyszeruen annyira szeretem, hogy meg ennek ellenere is kivanom.
Szoval ez egy berogzult pasi gondoskodasmod lehet, es ha ennyire nem tudsz felul kerekedni rajta, akkor meg most hagyd szegeny lanyt, hogy ne elje bele magat a kapcsolatotokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!