Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ti mit csinálnátok ha barátnőtöknek nagyon kicsi lenne a melle?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta nem voltam nővel és mi barátnőm sem volt legalább 8 éve próbálkoztam próbálkoztam de nem jött össze eddig normális lány ok párkapcsolat os két hónapja megismerkedtem egy viszonylag széparcú vékony lánnyal de sajnos nagyon kicsi a mellei ilyen A melltartó méretű nagyon szimpatikus nagyon szeretem ezt a lányt, de egyszerűen nem izgatnak ezek a kis mellek, az is jobb nekem ha a picit duci, el van hízva, de legalább nagy mellei lennének amiket úgy lehetne nyomogatni , miért szúr kivel így az életmárc. 1. 15:46
22/28 anonim válasza:
Végre leírtad hogy hogy gondolkodnak a férfiak
24/28 anonim válasza:
te nem nőt, társat, partnert keresel, ha nem melleket.
25/28 anonim válasza:
Én elfogadnám, sose zavart a kicsi mell.
26/28 anonim válasza:
A kérdés vagy kamu, vagy 15 körül lehetsz. Elnézést kérek ha nem leszek finom. Felnőtt ember aki normálisan gondolkodik, érzelmileg is felnőtt, nem gondolkodik így. Elég elszomorító ha nem kamu a kérdés, mert akkor hagyni kéne a lányt hogy találjon normális férfit. Így, hogy már most sem vonzódsz hozzá, el tudom képzelni hogy ez kivetül a későbbi életre, értem ez alatt hogy érezni kezdi hogy nem tetszik neked a teste, frusztrált lesz ettől hogy nem kívánod, és te magad nyírod ki az egészet. Olyan nőt keress aki teljesen a te típusod, mind küllemre, mind belsőre, egyenlő szinten van veled fejben és érzelmileg is. :) Akkor nem lesz gond.
27/28 anonim válasza:
Hát ez gáz, cseréld le mielőbb. Vidd vissza és még garanciába cserélni fogják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!