Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ti mit csinálná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ti mit csinálnátok ha barátnőtöknek nagyon kicsi lenne a melle?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta nem voltam nővel és mi barátnőm sem volt legalább 8 éve próbálkoztam próbálkoztam de nem jött össze eddig normális lány ok párkapcsolat os két hónapja megismerkedtem egy viszonylag széparcú vékony lánnyal de sajnos nagyon kicsi a mellei ilyen A melltartó méretű nagyon szimpatikus nagyon szeretem ezt a lányt, de egyszerűen nem izgatnak ezek a kis mellek, az is jobb nekem ha a picit duci, el van hízva, de legalább nagy mellei lennének amiket úgy lehetne nyomogatni , miért szúr kivel így az élet
márc. 1. 15:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem vonzó neked szakíts. Később úgyis megcsalnád egy nagymellű nővel ha lenne lehetőséged.

Így lenne a legjobb mind a kettőtöknek.

Neked se jó nem vonzó nővel lenni neki se lesz jó hogy nem tud megfelelni.

márc. 1. 16:04
 12/28 anonim ***** válasza:
71%

Én puszilgatnám pl.

Neked viszont úgy tűnik, hogy a nő = szexbaba, szóval szerintem érj még kicsit aztán térj vissza a párkapcsolatokhoz

márc. 1. 16:17
 13/28 anonim ***** válasza:
59%
#12 oké,hogy a nő nem szexbaba. DE nőként mondom hogy fontos hogy vonzónak tartson a párunk.
márc. 1. 16:21
 14/28 anonim ***** válasza:
63%
Én szeretkeznék vele!
márc. 1. 16:28
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

13

Ezért nem kéne olyannal összejönnie, aki nem vonzó csak azért, hogy legyen kivel szexelni

márc. 1. 16:30
 16/28 anonim ***** válasza:
73%
#15 Igen ebben egyetértünk!
márc. 1. 16:33
 17/28 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem az örökös lepontozókat.

Írták többen, hogy nem fair dolog így a lánnyal lenni. Ebben mi a lepontozandó??

Egyes vagyok, még szépen fogalmaztam mit gondolok rólad, nem az a bajom, hogy nem tetszik neked a kis mell, hanem az, hogy ennek tudatában kikezdesz egy kismellű nővel, majd sírsz, hogy kicsi a melle.

Emberek, mi a f*sz van veletek????????

márc. 1. 16:34
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

De ugyan ez pár kérdéssel lejjebb, beleszeretett a nőbe akinek gyerekei vannak, de ő nem akarja más gyerekét nevelni. Akkor minek kellett kikezdeni egy gyerekes nővel?

Ugyan ez ha az egyik introveltált a másik extroveltált, utólag megy a panaszkodás, hogy de hát nem működik.

Azért van agyad, kedves kérdező, hogy használd is.

márc. 1. 16:36
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a lepontozókon én is megdöbbentem. A kérdező világosan leírta, hogy nagyon rég nem volt nője. Nyilvánvaló, hogy rámászott az elsőre, aki szóba állt vele. Az is nyilvánvaló, hogy nem felel meg a kényes ízlésének. Akkor mi szükség van arra, hogy megalázza szerencsétlen csajt, aki bőven találhatna olyat, aki önmagáért szereti, nem a csöcsnyomkodásért?
márc. 1. 17:57
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem én se a kérdezőt.

A mell az genetika. Pl. Engem a természet c méretű mellekkel áldott meg illetve vékony testalkattal. A barátnőm as mellel szintén vékony testalkattal. Azon egy nő nem tud változtatni.

Nincs azzal baj ha neked a nagy mell jön be de akkor minek jössz össze egy kismellű nővel?

Ha mondanád neki se tudna rajta változtatni ez nem olyan mint a popsi amit szépen kilehet edzeni.

Ne húzd az idejét szegénynek. Szakíts vele és keress olyant akihez igazán vonzódsz.

márc. 1. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!