Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ti mit csinálnátok ha barátnőtöknek nagyon kicsi lenne a melle?
Nem vonzó neked szakíts. Később úgyis megcsalnád egy nagymellű nővel ha lenne lehetőséged.
Így lenne a legjobb mind a kettőtöknek.
Neked se jó nem vonzó nővel lenni neki se lesz jó hogy nem tud megfelelni.
Én puszilgatnám pl.
Neked viszont úgy tűnik, hogy a nő = szexbaba, szóval szerintem érj még kicsit aztán térj vissza a párkapcsolatokhoz
13
Ezért nem kéne olyannal összejönnie, aki nem vonzó csak azért, hogy legyen kivel szexelni
Nem értem az örökös lepontozókat.
Írták többen, hogy nem fair dolog így a lánnyal lenni. Ebben mi a lepontozandó??
Egyes vagyok, még szépen fogalmaztam mit gondolok rólad, nem az a bajom, hogy nem tetszik neked a kis mell, hanem az, hogy ennek tudatában kikezdesz egy kismellű nővel, majd sírsz, hogy kicsi a melle.
Emberek, mi a f*sz van veletek????????
De ugyan ez pár kérdéssel lejjebb, beleszeretett a nőbe akinek gyerekei vannak, de ő nem akarja más gyerekét nevelni. Akkor minek kellett kikezdeni egy gyerekes nővel?
Ugyan ez ha az egyik introveltált a másik extroveltált, utólag megy a panaszkodás, hogy de hát nem működik.
Azért van agyad, kedves kérdező, hogy használd is.
Nem értem én se a kérdezőt.
A mell az genetika. Pl. Engem a természet c méretű mellekkel áldott meg illetve vékony testalkattal. A barátnőm as mellel szintén vékony testalkattal. Azon egy nő nem tud változtatni.
Nincs azzal baj ha neked a nagy mell jön be de akkor minek jössz össze egy kismellű nővel?
Ha mondanád neki se tudna rajta változtatni ez nem olyan mint a popsi amit szépen kilehet edzeni.
Ne húzd az idejét szegénynek. Szakíts vele és keress olyant akihez igazán vonzódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!