Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak ti képesek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti képesek lennétek megcsalni a párotokat csak azért, mert mondjuk a nagy melleket szeretitek de a barátnőtöknek kicsi?

Figyelt kérdés

Ezt most csak azért kérdeztem, mert a baratom 3 év kapcsolat után közölte, hogy milyen jó lenne, ha megműttetnem a mellem, mert neki a nagy tetszik. És nekem pedig nem éppen nagy. És elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi van, ha képes lenne megcsalni egy ilyen miatt, vagy otthagyni egy nagy mellű noert.

Tényleg ennyire fontos a mellmeret nektek?

2020. szept. 24. 16:51
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
90%

Dobd ki a pitsába!

Aki ilyet mond, hogy jó lenne ha megműttetnéd, egy egoista fax.

2020. szept. 24. 16:53
 2/48 anonim ***** válasza:
86%
Nem, de a barátnőmnek se mondanék ilyet. Aki ilyet szegez hozzád, az azt jelzi, hogy nem a megfelelő emberrel vagy - erősen kétlem, hogy a 3 év alatt most először viselkedett volna tiszteletlenül veled szemben.
2020. szept. 24. 16:55
 3/48 anonim ***** válasza:
92%
Es nem mondtad hogy te is igazából nagyobb farkat szeretnel, menjetek együtt mutetre?
2020. szept. 24. 17:03
 4/48 anonim ***** válasza:
87%

Dobd be neki, hogy egy kis körülmetélésnek meg te örülnél "jancsikáján";))

Ha ezt megteszi, akkor te is! Persze metélése utána elhagyod a fenébe gyorsan:DDD

Párod egy sz@rzsák röviden s tömören.

2020. szept. 24. 17:08
 5/48 anonim ***** válasza:
65%
Pedig mondhatta volna, hogy vállaljatok gyereket, attól is nőne egy kosárméretet 😃
2020. szept. 24. 17:08
 6/48 anonim ***** válasza:
92%

Nem.

Nyiván van egy típsom (magasság, alak, mellek, arcforma, haj), de nem ragaszkodom ehhez minden áron. Ha valami megfog egy nőben, akkor összejövök vele attól függetlenül, hogy nem pont az én típusom, és onnantól nem csalom csak azért, mert másra jobban illik a sablonom.

2020. szept. 24. 17:17
 7/48 anonim ***** válasza:
93%

ui: a barátod egy barom, ha megműtteted, akkor majd kitalál mást, ami éppen a heppje, egy életen át műttetheted magad mindig olyanra, ami éppen izgatja a fantáziáját.

Hagyd ott, és fogadd el a tested olyannak amilyen.

2020. szept. 24. 17:19
 8/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ennyi erővel mindenért meg lehet csalni valakit. Ha szőke vagy, akkor azért megcsalnak egy barnával, vagy fordítva. Vagy ha alacsony vagy, akkor azért megcsalnak egy magassal, stb-stb.
2020. szept. 24. 17:31
 9/48 anonim ***** válasza:
14%
Megcsalni meg, de el azért nem hagynálak. Amúgy meg én is azt mondanám hogy csináltasd meg. Mindketten jól járnátok csak. A barátod örülne, te meg dögösebb lennél.
2020. szept. 24. 17:35
 10/48 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen pasik érdemlik meg, hogy kifizettessék velük a melleket, aztán meg lelépjenek. :DD
2020. szept. 24. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!