Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti képesek lennétek megcsalni a párotokat csak azért, mert mondjuk a nagy melleket szeretitek de a barátnőtöknek kicsi?
Figyelt kérdés
Ezt most csak azért kérdeztem, mert a baratom 3 év kapcsolat után közölte, hogy milyen jó lenne, ha megműttetnem a mellem, mert neki a nagy tetszik. És nekem pedig nem éppen nagy. És elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi van, ha képes lenne megcsalni egy ilyen miatt, vagy otthagyni egy nagy mellű noert.
Tényleg ennyire fontos a mellmeret nektek?
2020. szept. 24. 16:51
21/48 anonim válasza:
En 165cm, 50kg vagyok es kismellu. Nem egy pasim nagymell orult volt ami rendesen frusztalt is, de vegul mint kiderult jobban ertekeltek a szemelyisegem es azt hogy vekony vagyok
22/48 FoxtrotLidérc válasza:
Szomorú. Szomorú, hogy egy fájdalmas, és igen veszélyes műtétnek tenne ki téged, csak azért hogy NEKI jó legyen. Eddig nem volt probléma a "kicsi mell"? Semmiképpen ne engedj! Hidd el, csak ezért nem éri meg kés alá feküdni. Mondd meg neki, hogy ez egy adottság. Ilyen vagy, és kész. Ha ezt képtelen elfogadni, akkor menjen isten hírével, és keressen magának valaki mást...
23/48 A kérdező kommentje:
Az onbizalmamat es onertekelesemet rombolta le teljesen.. Mert nem érzem magam elég jónak így. Persze lehet ilyenkor azt mondani, hogy "ilyen ember miatt ne érezzem így magam". De ha ezt olyantol hallod akit szeretsz, annak sokkal jobban számít a véleménye és a csalódás is fájdalmasabb.
2020. szept. 24. 23:14
24/48 anonim válasza:
Én házas férfi vagyok, de ha lenne egy kihagyhatatlan ziccer, bevállalnám. Sosem volt nagymellű, sőt még közepes nagysággal megáldott barátnőm sem. Ez marhára bosszant a mai napig is. Részemről nem az érzelmekről szólna, hanem pusztán csak bakancslista, vagyis óriási vágy.
25/48 Á.Zoli válasza:
Szerintem nem adhat okot a megcsalásra a cicid mérete! Elméletileg Téged választott az adottságaiddal együtt...
Ha együtt vagytok 3 éve és minden kerek a kapcsolatotokban, akkor nem szabadna, hogy megtörténjen egy ilyen eset...
26/48 anonim válasza:
Nem lennék képes, de nem is vagyok olyan kretén, mint a kisfiú, akit a párodnak nevezel.
27/48 anonim válasza:
Egy kívánatos női test, főleg ha még hozzá is juthatsz, az egy atombomba erővel bír. Én házas vagyok, nem léptem félre 20 év alatt, de ha ma lenne lehetőségem, valószínűleg élnék vele. Ez valami piszkosul erős testi vonzalom, részemről érzelmekről nem lehet beszélni.
28/48 A kérdező kommentje:
Remélem nem olyanhoz fogok hozzá menni mint a 24es és a 27es. Gratulálok, hogy egy mell miatt képes lennél a családot is kockára tenni. Sajnálom a felesegeiteket!
2020. szept. 25. 14:05
29/48 anonim válasza:
Adjon rá pénzt is akkor már 🤣
30/48 anonim válasza:
28-as. Ne sajnáld a feleségemet, már 10 év óta egyoldalúan megvonta a szexet és az intimitás, hivatkozva arra, hogy számára egy érdektelen dolog, képtelen az orgazmusra, és nem tart semmit és senkit izgatónak. Szóval ha belebotlanék egy nagymellű nőbe, bepótolnám azt a 10 évet, teljesen jogosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!