Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak ti képesek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti képesek lennétek megcsalni a párotokat csak azért, mert mondjuk a nagy melleket szeretitek de a barátnőtöknek kicsi?

Figyelt kérdés

Ezt most csak azért kérdeztem, mert a baratom 3 év kapcsolat után közölte, hogy milyen jó lenne, ha megműttetnem a mellem, mert neki a nagy tetszik. És nekem pedig nem éppen nagy. És elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi van, ha képes lenne megcsalni egy ilyen miatt, vagy otthagyni egy nagy mellű noert.

Tényleg ennyire fontos a mellmeret nektek?

2020. szept. 24. 16:51
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
47%

Már megcsaltam.

Nem bántam meg!

2020. szept. 26. 22:19
 42/48 anonim ***** válasza:
32%
jól tetted
2020. szept. 26. 23:09
 43/48 anonim ***** válasza:
53%
Bár csak az élet elém sodorna egy nagymellű nőt! Házasság ide vagy oda, a tettek mezejére lépnék! Egyáltalán nem látok benne kivetni valót, felőlem az asszony is félre léphet, nem különösen izgatna. Engem pont azzal ver a sors, hogy esélyem sincs más nőre.
2020. szept. 26. 23:14
 44/48 anonim ***** válasza:
39%

engem se zavarna, sose érdekelt ez a része

én sem várhatom el senkitől, hogy csak velem szexeljen élete végéig

2020. szept. 26. 23:36
 45/48 anonim ***** válasza:
66%

Egy két hozzá szóló elég egy tapló

Már bocsánat

2020. szept. 27. 05:42
 46/48 anonim ***** válasza:
55%
Miért tapló? Mert te máshogy gondolkozol a kérdésről? A szex csak szex, már kissé túl van gondolva a téma!
2020. szept. 27. 06:56
 47/48 anonim ***** válasza:
89%
Én is kismellű nő vagyok, de isten mentsen, hogy megműttessem. Barátom se mondta, hogy műttesse meg, exem sem. Nyilván díjazná, ha legalább közepes mellméretem lenne, de elfogadta a kicsit, különben össze sem jött volna velem (és mindez exemről is elmondható). Tőlem iszonyúan messze áll a mellműtét, nem akarnék semmi ilyen idegen anyagot a testembe. Nem érzem, hogy sokat dobna rajtam a mellméret, így is megnéznek a férfiak, pedig qrvára kis mellem van, A kosarat se tölti ki. Szex közbe se volt panasz.
2020. szept. 28. 00:00
 48/48 anonim ***** válasza:
58%
Én sem szilikonra gondoltam. Ha meg kis mell, akkor a nő is legyen vékony, azaz 50kg +/-2kg. Kis mell nagy test, finoman szólva is libidó romboló.
2020. szept. 28. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!