Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben mit csinálnátok?
Jelenleg 4 éve már Németországban dolgozom..anyukámmal.. fiú vagyok 25 éves ...viszont nagyon nagyon boldogtalan vagyok.. szeretnék kapcsolatot viszont itt nincsenek szingli magyar lányok... Mind foglalt , házas.. tehát:
1. Vagy mindent feladni és haza menni és igaz kevesebb pénz de lehet lesz barátnő...
2. Vagy itt maradni ahol van pénz de nincs boldogság viszont gyűjtök továbbra is pénzt
Én helyedben ezért nem jönnék haza, hogy felhajtsak pár szédült pinat akikről majd kiderül, véletlen egy ev múlva, hogy nem így gondolták es amúgyis szerelmesek az első baratjukba.
De tenyleg ebben van valami amit az első mond, hogy ha megy a csajozas akkor mindenhol megy. Most lehet a németek zárkózottabbak, de azt tudom, hogy rengeteg a maganyos nő, egy férfire jut 3 óránként.
Fiatalok közt is sok a magányos.
En is haza utaztam ismerkedni külföldről es felszedtem 2 pszichopatát, egyikkel 2 hónapot voltam, masikkal 3 evet. Es az en utcámba lakott a 2 ik, anyam ismerte családját is, megis egy mérgező gonosz ember volt. Úgy akarta megakadályozni a szakítást, mert tudta hogy előbb utobb rájövök hogy csal, hogy gyűjtött ellenem mindenféle bizonyítékot titkon, hogy majd legyen mivel zsaroljon, ha szakítani próbálnék.
Nem éri meg hogy feladd a kényelmed es munkád, csak kell legyen ott is valaki
Ezért kár idejönni. Nem azért nincs csajod, mert magyar anyanyelvű vagy nem-Magyarországon. Valami baj van benned. Azt derítsd ki és javítsd ki!
44F
Húgom kb 6 éve költözött ki németbe.
Azóta a 3.párját "fogyasztja".
Az egyik német volt, aztán egy török srác, most meg egy osztrák sráccal van lassan 3 éve, aki el is jegyezte már.
Itt nem az országgal van baj, hanem a hozzáállásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!