Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A helyemben mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Jelenleg 4 éve már Németországban dolgozom..anyukámmal.. fiú vagyok 25 éves ...viszont nagyon nagyon boldogtalan vagyok.. szeretnék kapcsolatot viszont itt nincsenek szingli magyar lányok... Mind foglalt , házas.. tehát:

1. Vagy mindent feladni és haza menni és igaz kevesebb pénz de lehet lesz barátnő...

2. Vagy itt maradni ahol van pénz de nincs boldogság viszont gyűjtök továbbra is pénzt

2023. nov. 7. 01:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

10 es, azert mert kiment még akarhat lenni magyarral

Nagyon sok magyar hozat magának társat külföldre, tehat ismerkedik es reméli hogy a leendője hajlandó kimenni hozzá

2023. nov. 7. 07:42
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Kint boldogtalan vagy. Mi a kérdés? Ne ragadj az anyádra, nőj fel, alakítsd a saját értékrended szerint az életedet! Semmi nem végleges, bármit meg lehet változtatni.
2023. nov. 7. 08:08
 13/17 anonim válasza:
19%
Ne röhögtess már, hogy négy év alatt kint nem tudtál egy társalgási szintű németet összehozni.
2023. nov. 7. 08:42
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Még tàrsalgási szintű német NÉLKÜL is össze lehet szedni német csajokat. Láttam elég példàt a környezetemben. De még a németen kívül is van egy csomò màs nemzetiségű, akivel ismerkedni lehet, nem értem ezt a berögződést, hogy mindenàron magyart akarsz. Nem tudom hol élsz, de ha nem valami apròcska falu, akkor biztos vannak ott szingli magyar csajok, legfeljebb csak még nem talàltad meg őket. De legfőképp nem kéne ennyire görcsölnöd a témàn, mert így aztàn tényleg nem fogsz pàrt talàlni.
2023. nov. 7. 09:45
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

Ne!

Ismétlen: NE!!

Semmi esetre se gyere haza emiatt, tapasztalatból mondom mert nagyon nagyot fogsz csalódni és később meg fogod bánni.

Hasonló cipőben jártam mint te, csak másik országban éltem 2x2 évet és nem volt velem családtag.

Magányos voltam, honvágyam is volt és idősebb is vagyok tőled.

Az itthoni barátaim, ismerősök, rokonok házasodnak agyba-főbe, nekem is elültették a bogarat a fülembe, én is magyar társat szerettem volna magam mellé de nem ért meglepetés. A vége felé lett egy nagyon-nagyon rövid kalandom egy volt (külföldi) kolleganőmmel de sajnos Magyarországban gondolkodtam hosszútávon és ez miatt nem is volt megfelelő a hozzáállásom, utólag nagyon bánt és bosszant a dolog.

Jól fizető állást hagytam ott, egy csomó lehetőséget és annak a lehetőségét hogy megismerjek más kultúrákat is. Nem éri meg, lassan 1 éve vagyok itthon, óriási hiba volt. A büdös életbe nem fogom tudni összeszedni magam, lakáshitel meg egyedülállóként kilőve, csokozni meg nem fogok senkivel mert már fentebb is írták hogy mi a helyzet az itthoni csajokkal.

Felejtsd el.

Lassan 1 éve vagyok itthon, minden egyes nap egy pokol, szépen lassan bele is fogok pusztulni.

Anyuddal mindenképpen ülj le ezt megbeszélni de inkább azt mond neki hogy kevés a barátod, magányos vagy, ha a nyelv a gond (gondolom az) akkor keressen neked valamilyen online nyelvtanárt, ha meg nincs hobbid akkor szakítson rá egy kis időt hogy ki tudj mozdulni, esetleg kérjen meg valami ismerőst akivel el tudtok járni valahova (az se baj ha valami olyanra ahol vannak csajok).

Ha van valami kérdésed nyugodtan írj privátot, lehet hogy tudok tanácsod adni, esetleg érdekelne a tapasztalatom.

2023. nov. 7. 09:46
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

A helyedben becsajoznék, azt csinálnám.

Millió társkeresô csoport meg app van, tele magányos nôkkel.

2023. nov. 7. 18:10
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
Írj.
2023. nov. 8. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!