Mit csinálnátok a szülők gyermekeként az én helyemben?
Inkább függetlenedned kéne lakhatásban is, meg érzelmileg is a szüleidtől.
Most lenne a legnagyobb szükséged támogatásra? Hülyeség, kisbaba korodban volt a legnagyobb szükséged rá.
Nézd biztos nem mindegy mikor a szülök külön mennek válnak.De nagykorú vagy meg kel emésztened.Van ismerősöm aki az orvosíra járt végig önnellátó volt.Korepetált általános iskolást gimist Klarínétozott pénzért és tanította
Le a kalappal volt elötte mindig a maga erejére támaszkodott.Kíváló eredmênyel végzett.
Nem hiszem hogy neked több tanulni valód van mint az orvosin.
Úgy érzem amít írtál a magad érdekét nézed nem azon agyalsz hogy talán a szüleid boldogsága ezt kívánja.Nagyon sok házasságban várnak arra a pillanatra hogy felnötté vàljon a gyerek végre véget vethessenek annak ami már régen nem jó!Igaza volt az elöttem szolónak önnálósodj.Jó diplomád lessz megélsz!
Ha ez nem következik be sem lett volna szép dolog rájuk telepedni.Az élet kihívásokkal jár az idősebb generáció is megoldotta nem is értem a mai gondolkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!