Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők olyan férfival belemennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők olyan férfival belemennek párkapcsolatba aki se gyereket se házasságot nem akar?

Figyelt kérdés

jún. 17. 13:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek számomra sem egy kardinális kérdés, viszont házasodni szeretnék. Tehát nem mennék bele ilyen férfival kapcsolatba.

Ellenben ismerek olyan nőket, akiknek a házasság sem fontos. Semmi gond nincs ezzel, ha már az alakuló kapcsolatban ezt őszintén tisztázzátok és hasonlóak a céljaitok.

jún. 17. 15:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így kezdtük, de később összeházasodtunk. A gyerekkérdés viszont változatlan maradt, egyikünk sem akart.
jún. 17. 15:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert én sem szeretnék. A házasság nekem sose volt fontos, és gyereket sem szerettem volna.

Mostani páromnak van, nekem így megfelel :-)

jún. 17. 15:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, simán.

Régen szerettem volna gyerekeket az exemmel, de sok mindenen keresztulmentem azóta, és többek között a gyerekek is idegesítenek. Nem tudom már magam gyerekkel elkepzelni.

A házasság sem elvárás, persze örülök ha megkér, de nem dőlök a kardomba, ha nem vesz el. Több pénzünk marad, a papír része pedig nem érdekel.

30n

jún. 17. 18:41
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
3# és/vagy 7#: Lenne kedve valamelyikőtöknek ismerkedni?
jún. 17. 18:41
 16/20 anonim ***** válasza:
49%

15, ez mekkora gáz.

"Hé, te vagy te! Baszunk?"

jún. 17. 20:52
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
16#: Igazad van:). Mit iszol?
jún. 17. 21:41
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
???
jún. 17. 21:46
 19/20 anonim ***** válasza:
nem
jún. 18. 09:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Változó, én belemennék, mert én sem akarok. Nyilván akinek az a hagyományos élet a vágya, annak ez nem megfelelő, valaki meg csak a házasságot ragaszkodik. Nekem egyik se jelent semmit, szóval nekem pont fonyeremeny, ha valaki szinten így gondolkodik. Bár sok nő házasság mániás, pedig manapság kiüresedett a házasság szó, annyi a válás. Semmivel sem erősebb az összetett ereje a házasodnak,mint simán egy kapcsolatban. Régen más volt,mert hosszútávra terveztek az emberek, most meg az első problémával már rohannak a válóperes ügyvédhez.
jún. 25. 10:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!