Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők olyan férfival belemennek párkapcsolatba aki se gyereket se házasságot nem akar?
A gyerek számomra sem egy kardinális kérdés, viszont házasodni szeretnék. Tehát nem mennék bele ilyen férfival kapcsolatba.
Ellenben ismerek olyan nőket, akiknek a házasság sem fontos. Semmi gond nincs ezzel, ha már az alakuló kapcsolatban ezt őszintén tisztázzátok és hasonlóak a céljaitok.
Igen, mert én sem szeretnék. A házasság nekem sose volt fontos, és gyereket sem szerettem volna.
Mostani páromnak van, nekem így megfelel :-)
Igen, simán.
Régen szerettem volna gyerekeket az exemmel, de sok mindenen keresztulmentem azóta, és többek között a gyerekek is idegesítenek. Nem tudom már magam gyerekkel elkepzelni.
A házasság sem elvárás, persze örülök ha megkér, de nem dőlök a kardomba, ha nem vesz el. Több pénzünk marad, a papír része pedig nem érdekel.
30n
15, ez mekkora gáz.
"Hé, te vagy te! Baszunk?"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!