Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy dolgozzam fel ,hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel ,hogy nem kellek senkinek,csak “arra”?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én nem vagyok ronda,mindenki szépnek tart..jó pasik is,egyedül élek ,van munkám,nem vagyok rámenős stb. De mégsem kellek senkinek,senki olyannak aki nekem tetszik pedig nem teszem magasra a lécet!

Már belefáradtam,és csak keresem magamban a hibát,és azt mondogatom szar vagyok mindenki jobb nálam,ezért van ez..

Hogy törődjek bele hogy sosem lesz senkim?

30/L

2024. jún. 14. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
#10 csak a férfiak véleménye az hogy a csak szexre kellesz jobb mint a semmire sem kellesz. A nők nem így gondolkoznak.
2024. jún. 15. 09:38
 12/15 anonim ***** válasza:

11#

Kizárólag azért gondolkodnak másképp, mert sohasem kellett megélniük azt a helyzetet hogy "arra" sem kellenek. Ha egyszer is megélik az ilyet, akkor máris minden bajuk van, jobban kivannak mint a férfiak. Tapasztalat

De a valóban szex nélkül maradó csajok ezt mind alá tudnák támasztani, kár hogy semmiféle hitelessége nincs a tapasztalatokról szóló helyi beszámolóknak.

2024. jún. 15. 14:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Alá tudjuk támasztani, de itt szarrá pontozást és savazást kapunk érte, mert rontjuk vele a többi nő renoméját, élőben meg még durvábbakat. Csendben, emelt fővel, méltósággal, békés mosollyal kell viselnünk a "hiányt", mert egy nőnek így illik, és nincs szánalmasabb, lenézendőbb, illetve megvetendőbb annál a nőnél, akinek még az sem "jut", akit még le sem köpnek, és emiatt nyíg. Egy férfitól egy fokkal jobban elfogadják, hogy neki nehezebb.
2024. jún. 15. 14:20
 14/15 anonim ***** válasza:
#12: Évek óta nem feküdtem le egy férfival sem, mert vagy nem kerestek komolyat, vagy nem tetszettek, vagy én nem tetszettem nekik. Szexre akkor találok valakit, amikor akarok, csak hogy nem kell magában.
2024. jún. 15. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Tudod 14# messziről jött ember - főleg itt a gyakorin - azt mond amit akar

Tudod nekem is millió lehetőségem van alkalmi szexre csak éppen elhárítom mert ugye válogatok

Aztán ugye azt hiszel el amit akarsz

2024. jún. 15. 16:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!