Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel ,hogy nem kellek senkinek,csak “arra”?
Sziasztok!
Én nem vagyok ronda,mindenki szépnek tart..jó pasik is,egyedül élek ,van munkám,nem vagyok rámenős stb. De mégsem kellek senkinek,senki olyannak aki nekem tetszik pedig nem teszem magasra a lécet!
Már belefáradtam,és csak keresem magamban a hibát,és azt mondogatom szar vagyok mindenki jobb nálam,ezért van ez..
Hogy törődjek bele hogy sosem lesz senkim?
30/L
Elég hihetetlen hogy egy fiatal nő ilyet ír... Szerintem az önbizalmad kéne egy kicsit rendbe tenni.
Netes társkeresőket próbáltad már?
Szánalmas, röhejes pcsogás.
Egy szép fiatal nő bármelyik pasit megkapja.
Majd pont sajnálni foglak!
Kérdező, itt kár volt kitenni ilyen kérdést mert a sok incel nem képes elhinni hogy rajtuk kívül másnak is lehet gondja.
Én megertelek, sokáig jártam hasonló cipőben. Sajnos nem tudsz mást tenni mint hogy kivarod még kiismered egy kicsit a pasit. Egyre kitartobbak tudnak lenni egy menetert is, de vannak figyelmeztető jelek menet közben, ha ezeket kiismered jobb ha te pattansz meg előbb.
Mi, ronda pasik pedig meg "arra" sem. Vagyis te meg mindig jobb helyzetben vagy.
40F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!