Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek van 10eve élni,aztan lefőtt a kávé?
Mi az hogy akár, meg feltöltés, meg kell?
Egy idős ember is szerelmes lesz, párt akarhat, közös időtöltést, vidámságot. Jó hogy nem magányos múmiaként képzelitek el az életet 30-60 fölött.
jún. 12. 12:56
Na a 20-as incike nincsen tisztában a milf szó jelentésével. Ennek tudatában vicces olvasgatni az ömlengésedet a 60 éves nénikről...
jún. 12. 13:17
22-es nyilván értetted hogy mire gondoltam, a terminológia ebből a szempontból teljesen irreleváns.
Azt javaslom legközelebb mondj saját érveket ahelyett hogy a másik ( amúgy logikusan felépített ) érveit kezded el megkérdőjelezni.
38F incel
jún. 12. 13:23
Én ugyan nem a 22-es vagyok, kedves 23, de nem tudom, miért gondolod, hogy csak az általad elképzelt idősáv lehet ideális. Van, aki csak később kerül olyan anyagi és párkapcsolati szintre, hogy gyereke lesz. Pl.: egyik kolléganőm 37 évesen szült, mert akkor jött ki a lépés. Szerintem pont nem szabadna egy nőt bestresszelni, hogyha 30 éves korodig vagy tök mindegy meddig nem szülsz, akkor temesd el magad jóformán. Pedig lehet az illető kedves, meg szuper anya és feleség.
jún. 12. 13:49
jajj hagyjuk már ezeket az inceleket...mint valami dedós hisztis társadalom mint régen ez emo-sok...
Annak főtt le aki hagyja is, hogy lefőjön.
jún. 12. 14:02
26/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Igazából csak baszta a csőröm hogy arra megy rá itt pár faszcel hogy harminc felett érezzük magunkat szarul és lehetőleg most már csak ne valogassunk mert miazhogy... mondjuk akinek csak azért vonzó valaki mert fiatal és erre alapozza a kapcsolatait,olyan ember élből nem is kéne
Amúgy nem tudom, hogy te mit olvasol itt, de itt az a problémájuk a férfiaknak, beleértve engem is, hogy egy nő 30-40 körül is simán talál 18-20-25-28 éves jó külsejű pasit. Mi meg semmilyen nőt nem találunk, se 18 évest, se 60 évest, hiába vagyunk 18-60 közti pasik, nem jön össze semmi, miközben a nőknek igen.
jún. 12. 14:19
Ez elég furcsa, nem 27? Mert ha a nő talál férfit magának, akkor az a férfi talál nőt. Ergo 1-1. Ti azoknak a megfelelő vagytok, akik nőként nem találnak senkit. Hogy ennek mi az oka, az többtényezős. Mondhatnánk, hogy külső okai vannak, de ez téves, mert nem mindenki egy matyóhímzés, mégis családos ember. Anyagi okai se mindig vannak, mert vannak szegény családok is. Szóval végül csak visszakanyarodunk oda, hogy az lesz bajban legyen férfi vagy nő, akinek a belső tulajdonságai taszítóak. Esetleg maga se tudja mit akar, nem nyitott, stb.
jún. 12. 14:27
40 ig jók a nők, azaz 25 jó évük van (15-40).
jún. 12. 14:31
A 15 éves gyerek, nem nő.
jún. 12. 14:40
Kapcsolódó kérdések: