Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként 28-30 évesen már lefőtt a kávé?
Megsemmisítő azt látni, hogy rengeteg nő alig 15-20 éves gimis fiúkkal járkál kézenfogva suli után az utcán, buliban, mindenhol. Huszonévesen idősnek és esélytelennek érzem magam elnézve a konkurenciát, a sok helyes, szerencsés genetikájú vékony tini fiút.
Innentől kezdve aki gimiből egyedül kerül ki, az jó eséllyel egyedül is marad?
"A 15-20 éves gimis fiúk nem konkurencia neked."
Igen, alapvetően én is ezt gondolnám, de mégis azt tapasztalom, hogy a velem egykorú nők (is) az elképesztően vonzó, vékony tini srácokkal járnak. Mellettük a hozzám hasonló átlag pasik labdába sem rúgnak. Még 30 sem vagyok, de ezt az új trendet látva rettentően elkeseredtem.
Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Hol látod ezt? A TikTok-on? Nem mindenkinek vonzóak a vékony pasik és 30 körül már a nők jelentős része sem vékony.
#1, a magas tinifiúk!
Emeljük ki. 175fölött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!