Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként 28-30 évesen már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként 28-30 évesen már lefőtt a kávé?

Figyelt kérdés

Megsemmisítő azt látni, hogy rengeteg nő alig 15-20 éves gimis fiúkkal járkál kézenfogva suli után az utcán, buliban, mindenhol. Huszonévesen idősnek és esélytelennek érzem magam elnézve a konkurenciát, a sok helyes, szerencsés genetikájú vékony tini fiút.

Innentől kezdve aki gimiből egyedül kerül ki, az jó eséllyel egyedül is marad?

ápr. 10. 16:20
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
19: Legközelebb a kedvedért le fogom videózni valahogy, amikor még negyvenes nők is követik a gimis fiúkat, másokl kézenfogva hazamennek, buliban együtt vannak. Hetente több ilyet is látok.
ápr. 10. 18:55
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

#21 megköszönném mert még soha életemben nem láttam ilyet. Ahogy senki sem, mert egyszerűen ez a jelenség nem létezik, csak most ezt találtad itt ki slágertémának.

Ennyire nincs életed vagy mi? Szánlak.

Ps. amúgy a követés azt jelenti, hogy mondjuk random mögötte megy az utcán vagy akárhol? 🤡

ápr. 10. 18:58
 23/29 anonim ***** válasza:
22-re: kérdező de ez egyáltalán nem releváns! Egy társadalomban nem csak egy fajta ember létezik. Van aki tinikkel megy haza, van aki meg (most figyelj) NEM IS BULIZIK! WOW! Annyira csőlátásod van, hogy az elmondhatatlan. Rengeteg nőt nem érdekelnek a kisfiúk. De neked a siránkozás helyett most azzal kellene foglalkoznod, hogy rendbe tedd magad fizikálisan, mentálisan... mert ahogy olvasom, lenne miben fejlődni és hidd el utána sokkal vonzóbb leszel.
ápr. 10. 19:00
 24/29 anonim ***** válasza:
* vagy 21-re (v bármire) amit a kérdező írt
ápr. 10. 19:01
 25/29 anonim ***** válasza:
56%

A 15. választ nagyon osztom!

Kérlek kérdező kanyarodj vissza a már megszokott incel elmebetegségeidhez, mert azt jobban toleráltuk :D

ápr. 10. 19:39
 26/29 anonim ***** válasza:

Első komoly párom 28 évesen volt, mostani szerelmemet 31 évesen ismertem meg.

35/F

ápr. 10. 20:38
 27/29 anonim ***** válasza:
20%
Én látásból ismerek egy 32/35 körüli vékony csinosabb fajta nőt. Lehet kicsit bámultam mert megvető nézéssel reagált és elfordult sokszor. Én pocakos. 34 éves férfi vagyok. Aztán egyik reggel látom kézen fogva jött egy kb 20-23 éves magas, jóképű ilyen 65-70 kg-os menő ruhás sraccal. Aztán a srác bement a dohanyboltba (nem lényeges információ) 😀. Szóval a kérdező lehet gyökér ! De van ez a jelenség.
ápr. 10. 21:08
 28/29 anonim ***** válasza:
73%
Ma reggel lefőtt a kávé, finom volt mert szeretem a kávét. 34/F
ápr. 10. 22:34
 29/29 anonim ***** válasza:
A gimis lányok gimis fiúkkal járnak. Az egyetemista lányok pénzes pasikkal járnak, majd hozzájuk is mennek feleségül. Te melyik kategóriában vagy benne?
ápr. 11. 19:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!