Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek van 10eve élni,aztan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek van 10eve élni,aztan lefőtt a kávé?

Figyelt kérdés
Ugye 30utan,mint az incelektol tudjuk már nem vagyunk vonzoak, és ideje örülnünk egyáltalán hogy kellunk valakinek (ami amugy elég gáz ha valakinek csak a külső miatt kell valaki). Szóval ugye egy nőnek van kb10-13 eve 18tol kezdve hogy éljen és pasizzon,utana pedig már vén és lelakott ugye?
jún. 12. 09:58
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
95%
Dehogyis. Ne viccelj! Dédnagymamámnak 95 éves korában is volt párja az öregek otthonában. :D Amíg élt, bulizott, pasizott, sosem gondolkodott azon, hogy vajon mihez öreg meg mihez nem, s no lámcsak, nem is élte meg azt, hogy lefőtt a kàvéja.
jún. 12. 10:27
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Bizony. A 30. szülinapom másnapján már el is kezdtem ásni a sírt, amibe 35. szülinapom után végleg bele is fekhetek. Legalábbis az incel teória szerint. Főleg, hogy már gyerekeim is vannak, na hát így már ugye nekem végleg bezárult minden kapu, mint tudjuk :D

Ne viccelj. Nyilván megvannak minden életkornak a maga szépségei és nyűgjei, de nem lehet úgy élni az életet, hogy egy már elmúlt korod emlékeit és lehetőségeit siratod, ahelyett, hogy felfedeznéd a jelenlegiben a boldogságot.

jún. 12. 10:59
 13/35 anonim ***** válasza:
25%
8. Már nekik sem? :D
jún. 12. 11:11
 14/35 anonim ***** válasza:
24%
Ha domina vagy akkor kezdődik az ÉLET.
jún. 12. 11:36
 15/35 A kérdező kommentje:

14# én leszek a legjobb domina a környéken 😁

Még egy kérdés:

Van az a teória ami szerint egy idősebb nő már tud valamit amit egy fiatal lány még nem. Érett női energiák, több magabiztossag,tapasztalat. Kérdem én,aki ilyen 40/incel,azoknak valami enyhe pedolofil hajlama van hogy még mindig gyereklányokra álldogál, vagy egyszerűen csak értetlen maradt a nagybetűs nőkre?

jún. 12. 11:41
 16/35 anonim ***** válasza:
59%

Hát lehet ezen röhögni, de szerintem van benne valami, és ezt nőként írom.

Nem is az elsősorban, hogy a 30. születésnapod után már nem vagy vonzó, nyilván ez így badarság... Ugyanakkor azt szerintem nem árt elismerni, hogy onnantól elkezd nyomot hagyni az idő, kin gyorsabban/hamarabb, kin lassabban/később, ez genetika is nagyban, nem csak életmód kérdése.

Ami viszont fontosabb: a választék/felhozatal. Fiatalon sem könnyű igazán jó férfival találkozni, összejönni és "megtartani". Na de sok sikert mondjuk 34 vagy 38 évesen... Amikor már bármerre nézel, ha kicsit is jobb férfit látsz, aki veled egykorú, foglalt. Azzal a kevés kivétellel 200 km-re laktok egymástól vagy nem, de akkor sem találkoztok, pont regenerálódik egy hosszú kapcsolat után, és nem akar semmit, csak szexet, inkább 30 alatti nők között nézelődik vagy nem, csak szimplán te pont nem jössz be neki vagy akár kölcsönösen nem jöttök be egymásnak, akármi. Igaz, hogy csak azt az egyet kell megtalálni, de nagyon nem mindegy, hogy mennyiből, hogy mekkora esélyed van rá. Meg hogy egyáltalán hol, mert ha csak tinderen van lehetőséged független, párt találni vágyó férfiakkal találkozni, az elég kellemetlen...

jún. 12. 11:58
 17/35 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Te 60 évesen is könnyebben fogsz pasizni, mint az ezt mondó incikék csajozni valaha is az eletükben.
jún. 12. 12:04
 18/35 anonim ***** válasza:
13%
Nyugodtan bevallhatod kérdező, hogy túlsúlyos vagy. F
jún. 12. 12:04
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek nagybetűs nők, meg ilyen hülyeségek. Különféle külsejű és személyiségű emberek vannak akik vonzanak, vagy sem.

A szép és fiatal emberek pedig mindig is vonzók, minden korosztálynak.

jún. 12. 12:16
 20/35 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem a kérdést sokan félreinterpretálják.

2 dolgot kell itt összességében látni.

1) Ha egy egészséges, normális, rendes nőről beszélünk akkor nekik 30-35 között legkésőbb meg kell állapodniuk és családot alapítani. Tehát ebben az intervallumban "fő le nekik a kávé". Van aki nagyon fiatalos még 35 évesen is és simán tud szülni, van akinek ezt 30-ig kell megtennie, de ez a "range" amit én mondanék.

2) Ha a nő egy "modern" és "erős" és "büszke" nő, aki nem akar gyermeket, családot, csak ÖNMEGVALÓSÍTANI és ÉLNI, akkor neki abszolút nem főtt le a kávé. Rengeteg gyönyörű MILF-et látok az utcán, utaznak, vidámak, fel van töltve mindenük, gyönyörűek. Nekik akár még 60 évesen is terem babér. Elképesztően gyönyörűek az idősödő ERŐS nők.

Tehát ezt ebből a szempontból kell vizsgálni. Az első egy életre szóló dolog, egy szövetség, a másik egy jó kis móka, kacagás és dugi-huzi :).

38F incel

jún. 12. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!