Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha incelek punkegyüttest alapítanának, sikeresek lehetnének a nőknél?

Figyelt kérdés

Becsatornázhatnák a dühüket és frusztrációjukat a zenébe, énekelhetnének a problémáikról, pl. az exogámiáról vagy a férfitöbbletről.

"Ha nem csalódtam volna annyi lányban,

Nem szenvednék én most sexhiányban,

A magyar macák mindig exogámok,

Külföldi kell nekik, mindjárt hányok!

Keress jó sok pénzt és tartsd el őket,

Kritikusan nézem a magyar nőket,

Kinevetnek mindig, és chaddel járnak,

Tinderen is az alfahímre várnak!"

2024. jún. 11. 05:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

#10, hogy kell elindítani? Play gombra nem indul.

Pedig rohadtul érdekel :D

2024. jún. 11. 13:41
 12/24 anonim ***** válasza:
#10 Hát ez k.rva jó xD
2024. jún. 11. 13:43
 13/24 anonim ***** válasza:
11: Hm... Fura. Milyen eszközön nézted? Most próbáltam androidos telefonon meg Windows 11 Chrome -ban, mindkettőn simán lejátssza. A tarka kép alatt vannak kis ikonok, az első a Play, azt nyomd meg.
2024. jún. 11. 13:46
 14/24 anonim ***** válasza:
A szöveg jó, ha a hozzá szerzett zene is hozza pl a Sigue Sigue Sputnik színvonalát, szerintem lesznek elborult ribi nőitek. Ha csak fiúitok, akkor bocsesz.
2024. jún. 11. 13:51
 15/24 anonim ***** válasza:
62%
#13, elindította végül, csak gondolkodott jó fél percet előtte
2024. jún. 11. 13:57
 16/24 anonim ***** válasza:

Ez a zene zseni!!!!XD

Főleg az a sor amikor mondja hogy "és csaddel járnak":D

2024. jún. 11. 14:50
 17/24 A kérdező kommentje:
10 Ebből a megzenésített szövegből aranylemez lenne, és a sok hipergám csaj bomlana az incelek után! Végre eljött az igazság napja!
2024. jún. 11. 19:35
 18/24 anonim ***** válasza:

17: Szerintem határozottan van potenciál benne. Nem mindennapi sikertörténet lenne a tiéd, ami egy, a Gyakoriklérdések incel rovatában közzétett dalszöveggel indult! :)) Csak hát ha befutsz vele, onnantól annyi nő tapadna rád, hogy hiteltelenné válna az egész incel arculat. Kb. mint a zenéikből multimilliomossá vált rapperek szájából a nyomorúságos gettó-élet küzdelmeiről szóló dalok. De ettől még meg lehet próbálni.

10 -es voltam.

2024. jún. 11. 20:38
 19/24 anonim ***** válasza:
Inkább az incel-punk mint Azahriah!
2024. jún. 12. 00:10
 20/24 anonim ***** válasza:
62%

"sok hipergám csaj bomlana az incelek után! Végre eljött az igazság napja!"

Mindent félretéve: igazából semmilyen igazság napja nem jönne el. Ha a sikeres punkcel banda tagjaira buknának a nők, akkor ők már nem lennének többé incelek. A "normál" emberek ezzel bizonyítottnak találnák, hogy nincs semmiféle előre determináltság a csajozás sikerességét illetően, mert pl a punkcelek is meg tudták változtatni a sorsukat. Az incelek is a saját igazukat látják majd benne, mondván a nők olyan hülyék, hogy még az őket fikázó zenészeknek is lefekszenek, ha azok sikered rocksztár chadek.

2024. jún. 12. 06:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!