Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet eljutni a személyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet eljutni a személyes találkozásig, a randiig manapság?

Figyelt kérdés

31 éves egyedülálló nő vagyok.

Barátnőkkel mikor együtt vagyok kávézóban/étteremben szoktam látni, hogy randiznak körülöttem.

Hogyan jutnak el idáig?

Többször próbáltam az appokat, de minden második üzenetváltás a chat-be ment át, hogy menjünk át messengerre/viberre. Én nem használok egyetlen chat-es felületet sem, kommunikáció céljára a barátnőimet vagy a család tagomat felhívom a hagyományos módon telefonon.

Ez a chatelés tőlem nagyon-nagyon távol áll, és egyáltalán nem tudom (és nem is szeretném) használni.

Így is eljuthatok a randiig? Hogyan?

jún. 9. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerű, nem itt pötyögsz, hanem ott, legalább a randiig.
jún. 10. 07:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Mai világ ilyen írogatós, ha ennyit nem vagy hajlandó megtenni hogy csinálsz egy signal accountot és ott elérhető vagy az azt jelenti hogy nem teszel bele semmi energiát. Így aztán ne is akarj kapcsolatot ha ennyi sem megy.
jún. 10. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Vibered sincs? az durva
jún. 10. 10:53
 4/4 MolotovPunk ***** válasza:
Ha a felsorolt oldalakat, chateket nem használod, akkor nagyjából úgy juthatsz el randiig, hogy személyesen ismerkedsz.
jún. 13. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!