Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként kinek sikerült itt már úgy ismerkednie egy lánnyal, hogy a személyes találkozásig is eljutottatok vele?
Figyelt kérdés
Egyre jobban kezdem belátni azt, hogy ezen az oldalon se lehet normálisan ismerkedni, mert ha valakivel elkezdek itt beszélgetni, és ha felvetem, hogy menjünk át egy közösségi oldalra, akkor egyből jön náluk a vészfék, hogy ők sehol sincsenek fent. Én se vagyok egy extrovertált alkat, de nem tudom, hogy miért ódzkodnak sokan ennyire a közösségi médiás oldalaktól, ahol legalább lenne jobban felület a kommunikáláshoz, meg így a másik személyről is láthatnánk képet, képeket.2022. dec. 4. 17:03
1/10 Hans Pötterman válasza:
Nekem sikerült bár lehet mázlim volt. Lassan 5 éve együtt .
2/10 anonim válasza:
Nekem is sikerült, 3 lánnyal eddig
3/10 A kérdező kommentje:
#1 5 éve még jobban voltak itt lányok?
2022. dec. 4. 17:20
4/10 A kérdező kommentje:
#2 Ez az utóbbi időkben volt, vagy korábban?
2022. dec. 4. 17:21
6/10 anonim válasza:
Ismerkedésre ott a Tinder, ami gyors és célravezető.
7/10 A kérdező kommentje:
#6 Próbáltam már egy párszor a Tindert, de onnan még egy randi se jött össze, viszont régebben több egyezésem volt, most meg semmi szinte. Gondolom, aki budapesti, azok nagyobb sikerekkel használhatják, mint aki vidéken lakik.
2022. dec. 4. 18:18
8/10 anonim válasza:
Itt annyi az elmebeteg skizo, hogy nem szívesen ismerkedik az ember. Sok olyan elmebeteg is van aki az első pár üzenetben még normálisnak tűnik.
9/10 A kérdező kommentje:
#8 Egyből észre szoktad venni az üzenetük stílusából, hogy itt valami nem oké?
2022. dec. 4. 21:59
10/10 anonim válasza:
Innen tali és randi nem jött össze, bár elég sok emberrel beszélgettem már itt. Főleg régebben lehetett értelmes emberekkel beszélgetni, ma már kevésbé.
A Tinder egy átlagos srácnak időhúzás.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!