Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor személyes találkozásra kerül a sor, akkor mennyire találod már attraktívnak az illetőt?
Szóval amikor online ismerkedéskor személyes találkozóban egyeztek meg, akkor mennyire vagytok biztosak egy fizikai vonzalomban?
Amikor megegyeztek egy randiban, akkor már biztosak vagytok, hogy az adott fiú/lány bejön nektek külsőre?
Nyílván aki fake-fotókkal nyomul ott lehetnek kellemetlen meglepetések, de alapvetően mit gondoltok erről?
Nagyon túl kell stresszelni az első randi előtt, ezt a kinézet dolgot?
Egyáltalán nem vagyok benne biztos, az előben találkozás előtt kb. nem sok elvárásom van.
Ha látok netes társkeresőn egy képet egy nőről, már eleve felkészítem magam arra hogy lehet csúnyább lesz élőben mint online, viszont ez nem dönt el mindent, ennél még lehet rosszabb is...
Pl. chateltem egy nővel, majd találkoztunk, és sajnos a beszédstílusa/módja nagyon kiábrándító volt, ezért nem jöttem végül össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!