Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor személyes találkozásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor személyes találkozásra kerül a sor, akkor mennyire találod már attraktívnak az illetőt?

Figyelt kérdés

Szóval amikor online ismerkedéskor személyes találkozóban egyeztek meg, akkor mennyire vagytok biztosak egy fizikai vonzalomban?

Amikor megegyeztek egy randiban, akkor már biztosak vagytok, hogy az adott fiú/lány bejön nektek külsőre?

Nyílván aki fake-fotókkal nyomul ott lehetnek kellemetlen meglepetések, de alapvetően mit gondoltok erről?

Nagyon túl kell stresszelni az első randi előtt, ezt a kinézet dolgot?

2022. júl. 3. 05:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha előtte volt képcsere és tetszik,akkor randizunk.Viszont volt már olyan,hogy képen jobban nézett ki mint élőben.
2022. júl. 3. 06:40
 2/6 anonim ***** válasza:
A ferfiak többször csalnak a netes kepcserénél. Vagy nem is ők vannak a képen, vagy régebbi képeket mutatnak amelyeken még nem kövérek.
2022. júl. 3. 07:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok benne biztos, az előben találkozás előtt kb. nem sok elvárásom van.

Ha látok netes társkeresőn egy képet egy nőről, már eleve felkészítem magam arra hogy lehet csúnyább lesz élőben mint online, viszont ez nem dönt el mindent, ennél még lehet rosszabb is...

Pl. chateltem egy nővel, majd találkoztunk, és sajnos a beszédstílusa/módja nagyon kiábrándító volt, ezért nem jöttem végül össze vele.

2022. júl. 3. 07:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem emberfüggő. Ha én valakivel baromi jókat csetelek, érzem beszélgetés közben az összhangot, akkor hacsak nem teljesen kamu képeket küldött, vagy nem hízott 50 kilót és öregedett 20 évet azóta (bár nekem ez is a fake kategória), és nem igénytelen, akkor a külsejével már egészen biztos, hogy semmit nem tud elrontani.
2022. júl. 3. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Előtte ha társkeresőn ismerkedtek meg, később a beszélgetés utan facen folytatjátok, ahol meg tudod nézni a többi fotót róla, meg ha van instagrammja, érdemes ott is megnézni, ezek után pedig eldöntöd, hogy elhívod-e randira (facen, instán nem csak a külsőt tudod megnézni, hanem, hogy miket posztol, kik a barátai stb...)
2022. júl. 3. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Élőben hozzájönnek a mozdulatok, tekintet, hang, kisugárzás. Nagyon sok tud változtatni.
2022. júl. 3. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!