Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért HAZUDNAK amikor azt mondják, hogy rendes, normális pasit akarnak?
Sosem hazudtam erről. Addig kerestem amíg meg nem találtam. Normális, kedves, számomra vonzó férfit akartam és meg is kaptam. Lassan 15 éve együtt:)
Mi értelme lenne ilyesmiről hazudozni? Senkinek nem érdeke.
39. A normálisba az is egyértelműen beletartozik, hogy számunkra vonzó partnerrel legyünk. Az alacsony férfiak pedig nem minden nő számára vonzóak. Jellemzően a magasabb nőknek nem jönnek be. Nincs ezen semmi meglepő, vagy felhaborító. Keresgélj a saját szinteden, és kevesebb lesz a visszautasítás.
Vagy nézz magadba. Én baráti szinten több alacsonyabb férfit is ismerek, mindnek van párja, vagy felesége. Azaz nem az alacsonyságod miatt nem kellesz a nőknek. A fő probléma a fejedben van.
"Miért gondolod, hogy ez nem igaz?"
Mert a hülyéje úgy akarja értelmezni, hogy így összesen ennyi elég is, ő meg előadja, hogy ő ilyen, és azt gondolja, joggal értetlenkedik azon, hogy akkor miért van visszautasítva.
Ha azt mondom, fekete alkalmi cipőt szeretnék, az nem azt jelenti, hogy akármelyiket felveszem, amit épp hozzám vágnak...🤣
56: Mert a hülyéje nem érti meg, hogy szó nincs arról amit ő maga vakerál, hanem arról van szó, hogy AZ HAZUGSÁG ha más alapján hozzák meg döntésüket, mint amit előadnak, és a valós okot nem közlik.
Hülye vagy, mert fehér póló van rajtad. (mondjuk fehér van rajtad) Vágod, hogy mi ebben a hazugság?
Az abszolút nem hazugság, hogy azt akarnak.
Te nem tartozol közéjük, ez meg már más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!