Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért HAZUDNAK amikor azt mondják, hogy rendes, normális pasit akarnak?
"190 centi magas, 60 kilós chad"
Szóval egy pálcikaember?
Igazatok van, nem fejtettem ki bővebben a kérdésem lényegét.
Azért hazugság a rendes/normális pasit akarnak, mert valójában (!) olyat akarnak aki vonzó számukra. Vagyis mást mondanak, mint ami alapján valójában választanak.
Ha valóban normális/rendes pasit akarnának, akkor össze kéne jönniük az első (valóban) normális/rendes fickóval, aki próbálkozik náluk.
Olyan ez, mintha az állás interjún azt mondanák nektek, ha elértek 80 pontot a 100 pontos teszten, felvesznek. Elértek 85-öt és nem vesznek fel. Szóvá teszitek az általuk közölt kritériumot, miszerint 80-al veszik fel az embert, mire közlik, igen, aki szimpi. VAGYIS hazugság volt a 80 pontos duma, hiszen szimpátia alapján dől el valójában a dolog. (itt is áll a megállapítás, ha 80 alapján dől el, akkor vegyék is fel azt aki eléri, különben hazugok)
Az nem zárja ki egymást, hogy vonzó a férfi, de közben rendes, normális is.
Még szép, hogy egyszerre szeretnék mindkét dolgot.
15: Nem világos, hogy az a kérdés, hogy miért teszik ezt?
"Cicuka" tagadását megértem, hiszen nem óhajt szembesülni hazug mivoltával, ha ő is így tesz ahogy a kommentemben írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!