Az normális, ha a barátnőm ok nélkül haragszik meg rám, csak mert mások hazudnak neki rólam?
Nem normális dolog. Ahogy írtad, már többször előfordult, sőt, kiderült minden alkalommal, hogy minden dolog hazugság volt.
A "barátnőd" már ennyi idő alatt megtanulhatott volna bízni benned. Vagy legalább csak azt, hogy ha hall egy állítást rólad, akkor előbb megbeszéli veled, és csak utána foglal állást. Valószínűleg a barátnőd szellemileg eléggé éretlen típus.
Az ellen nem tudsz tenni, hogy mások ne hazudozzanak rólad, ez sajnos a legtöbb ember életét végigkíséri, de megtanulhatod kezelni. Valamint a barátnőidet megválogathatod, mert már megbocsáss, de szerintem nem igazi barát, aki elhisz rólad minden hülyeséget hiteltelen emberektől.
Ne aggódj!
Amikor az én barátnőm szerelmes lett a barátomba vmejik észlény elterjesztette, hogy járok a barátommal...(ami nem volt igaz!)Folyamatosan kérdezgette, hogy miért nem mondtam el neki...Úgy 1hétig nem szólt hozzám míg végül(hálaistennek) rájött,hogy ez nem is volt igaz csak vki elterjesztette!
Üzenem a barátnődnek:
1 a titka=bízz a barátodban! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!